Barça

Luis Enrique: "L'alineació tenia els seus riscos, però ens ha sortit bé"

El tècnic asturià, content amb la victòria contra el Leganés, ha explicat el perquè de les rotacions i assegura que està molt content amb l'actitud de l'equip. Després de la victòria ja se centren en el partit de dimecres contra l'Atlètic de Madrid

Actualitzat

El FC Barcelona ha aixafat literalment el Leganés a domicili, amb cinc gols, quatre dels quals del trident i un de Rafinha. El Leganés només ha pogut marcar un gol, el de l'honor. Amb aquesta victòria Luis Enrique ha explicat que està "content amb el partit", "és una victòria important". 

La clau del matx ha estat que "hem aprofitat bé els espais i les opcions d'un contra un, i hem estat inspirats", assegura Luis Enrique, que explica que "en partits com aquest no m'interessa la possessió". 

El tècnic blaugrana, conscient de la gran càrrega de partits (7 en 23 dies), ha fet alguns canvis en l'alineació titular, que ha jugat amb tres defenses i s'ha reservat Sergio Busquets pel partit contra l'Atlètic de dimecres: "Tornem a jugar en quatre dies i hem de compartir les càrregues, amb només 11 jugadors no es pot enfrontar una temporada sencera", assumeix. 

El que està clar és que els jugadors han sortit molt actius des de l'inici, "si l'equip hagués sortit adormit hauríem tingut més complicacions; l'alineació tenia els seus riscos, però ens ha sortit bé". 

Preguntat per si continuarà amb el Barça la propera temporada: "Renovació? Em preocupa l'Atlètic de Madrid i el present. La resta… ja es veurà".

 

 

VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut