Bàsquet

El Suzuki Manresa i el DKV Joventut es veuen les cares al Nou Congost

El Suzuki Manresa i el DKV Joventut es veuen les cares aquest diumenge en un derbi que es presenta, "a priori", molt igualat. I és que els de Jaume Ponsarnau són onzens amb una victòria menys que els verd-i-negres, novens. S'ha de remarcar que la Penya ha guanyat més vegades el derbi català al Nou Congost que el seu rival, tot i que també cal dir que els manresans ja van guanyar a la primera volta a Badalona. El partit es podrà seguir en directe a partir de les 12.30 h pel 33 i Elsesports.cat.

Actualitzat
El Manresa busca la 12a victòria de la temporada per apropar-se una mica més a la permanència. Jaume Ponsarnau té la baixa de Sergiy Gladyr i els dubtes de Rodrigo San Miguel, amb un esquinç al turmell esquerre; Jordi Grimau, que té una forta contractura lumbar, i Àlex Llorca, amb una luxació a l'espatlla dreta. A més, Román Montañez, Alfons Alzamora, Kaloyan Ivanov i Brian Cusworth continuaran jugant amb molèsties. "Juguem contra un rival amb molta qualitat i molt talent que acaba d'aconseguir una victòria contundent davant el Fuenlabrada (96-69) i que té molta confiança després dels canvis que s'han produït a l'equip. Només ens queda una opció i és apel·lar al Nou Congost, com a mínim, per intentar competir amb totes les nostres forces", ha dit l'entrenador del Manresa, Jaume Ponsarnau.

Per la seva banda, el tècnic del Joventut, Pepu Hernández, ha lloat la capacitat defensiva del seu rival i com supera els moments complicats i difícils. Pepu assegura que els seus homes hauran de "contrarestar l'extraordinària intensitat i les múltiples variants tàctiques del Manresa sense pensar-hi, sinó sent molt capaços de fer el nostre joc". Els verd-i-negres, que han perdut els últims cinc partits que han disputat lluny de l'Olímpic, saben que guanyar el derbi representaria la confirmació de la seva tornada al bon camí.
Anar al contingut