El Sevilla no passa de l'empat a Mendizorrotza i es despenja de la lluita pel títol de lliga (1-1)

Els andalusos s'havien avançat amb un gol de Ben Yedder, però Katai ha aprofitat una errada de Sergio Rico per establir la igualada definitiva, un resultat que allunya l'equip de Sampaoli a quatre punts del Barça.

David CarballoActualitzat

El Sevilla s'ha despenjat de la lluita pel títol de lliga. El conjunt de Jorge Sampaoli no ha passat de l'empat a un en la visita a Mendizorrotza en l'últim partit de la 26a jornada davant un Alabès molt intens i que fins i tot podria haver-se emportat el triomf.

Els andalusos han començat dominant i s'han avançat en el marcador en el minut 23 per mitjà de Ben Yedder, que ha batut la porteria local amb un xut creuat molt ajustat. Amb aquest mínim avantatge s'ha arribat al descans i tot feia presagiar que el Sevilla tenia encarrilada la victòria.

En la represa, però, la dinàmica ha canviat de forma radical. El Sevilla s'ha conformat amb el 0 a 1 i l'Alabès s'ha abocat a l'atac fins que ha trobat el gol de l'empat. En el minut 74, Katai ha aprofitat una greu errada en la sortida de Sergio Rico per establir la igualada.

El conjunt de Pellegrino no s'ha conformat, ha seguit portant la iniciativa i ha disposat de clares ocasions per culminar la remuntada. Sergio Rico ha esmenat l'errada anterior desviant amb una bona mà una perillosa falta picada per Katai, que ha pogut jugar per la suspensió cautelar de la seva sanció.

En un tram final amb moltes alternatives, el Sevilla també ha tingut una oportunitat per endur-se els tres punts amb una rematada de Jovetic en l'últim sospir que ha sortit fregant l'escaire. Amb aquest empat, el Sevilla suma 56 punts i es manté tercer, però s'allunya a quatre punts del Barça, mentre que l'Alabès és onzè, amb 34, i fa un pas més per assegurar-se la permanència.