Futbol

El Sevilla, l'Eibar, el València, el Deportivo i l'Osasuna es classifiquen per als vuitens de final de la Copa del Rei

El conjunt de Jorge Sampaoli, que afrontava la tornada amb un resultat favorable d'1-5, ha tornat a esclafar el conjunt balear al Sánchez Pizjuán per un contundent 9-1

Actualitzat

El Sevilla i l'Eibar han certificat la classificació per als vuitens de final de la Copa del Rei després de desfer-se del Formentera i l'Sporting de Gijón, respectivament. El conjunt de Jorge Sampaoli, que afrontava la tornada amb un resultat favorable d'1-5, ha tornat a esclafar el conjunt balear al Sánchez Pizjuán per 9-1. Vietto i Ben Yedder, amb un hat-trick cadascun, han castigat el dèbil rival que milita a la Tercera Divisió i que ha marcat el gol de l'honor per mitjà de Gabri.

L'Eibar també ha saldat amb victòria la tornada a Ipurua. Després de l'1-2 de l'anada a El Molinón, els bascos han rematat la feina a casa amb dos gols de Kike i un de González. Cejuela, en el minut 91, ha establert el definitiu 3-1.

El València també s'ha classificat en imposar-se al Leganés per 2 a 1 a Mestalla després de l'1-3 de l'anada a Butarque. Un doblet de Rodrigo ha liderat el triomf dels xe, que tanquen l'any amb un triomf balsàmic.

El Deportivo i l'Osasuna han remuntat les seves eliminatòries contra el Betis i el Granada, respectivament. Els gallecs s'han imposat a Riazor per 3-1 després de l'1-0 advers de l'anada i els navarresos han guanyat per 2-0 el duel de cuers a la lliga i han capgirat l'1-0 de l'anada al Nuevo Los Cármenes.

VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut