Fran Carbià
Un gol de Fran Carbià ha donat al Reus el primer derbi tarragoní de la història (@cfreusdeportiu)

El Reus surt triomfant del primer derbi tarragoní contra el Nàstic (1-0)

Un gol de Fran Carbià a la segona part dóna el tres punts als del Baix Camp, que recuperen la fermesa en la zona de promoció

En un Estadi Municipal ple, la quinzena jornada de Segona Divisió ha viscut un partit històric entre el Reus i el Nàstic de Tarragona. A la tradicional rivalitat entre totes dues ciutats s'hi ha afegit aquest dissabte el primer partit en què els dos clubs s'han enfrontat oficialment en una competició professional. La victòria ha estat per als locals, que han fet valer el seu millor moment en l'inici de la temporada i s'han rescabalat de tres derrotes seguides.

Els dos equips han notat la responsabilitat des del principi, i ha estat difícil veure l'ambient de la grada traduït en intensitat sobre el terreny, si més no, tret de les ganes d'evitar errades. Amb el plantejament de tots dos equips, una sola jugada podia decidir el xoc, i aquest moment ha arribat en el minut 51, quan Fran Carbià, ben col·locat al mig de l'àrea, ha encertat a connectar amb un cop de cap la centrada d'Alberto Benito. Ha estat l'1 a 0, que ha arribat fins al final del partit.

El Nàstic encaixa una derrota dura, després d'haver guanyat dos partits seguits que havien alimentat l'esperança a sortir de la cua de la classificació. El Reus es reconcilia amb la victòria després d'un mes complicat, i es manté cinquè, en plena zona de promoció a l'ascens.