Raúl Marín, un privilegiat de la falta directa
Hoquei patins

El Reus Deportiu supera el Concepción a la pròrroga i disputarà la final de la Copa Intercontinental contra el Benfica

Els reusencs, amfitrions de la competició i actuals campions d'Europa, s'han hagut de sobreposar a un 0 a 3 i han necessitat la pròrroga per superar el Concepción de San Juan per 7 a 5

Actualitzat

El Benfica portuguès i el Reus Deportiu jugaran aquest dissabte la final de la Copa Intercontinental d'hoquei sobre patins, després de superar l'Andes Talleres de Mendoza i el Concepción de San Juan, respectivament. Els reusencs, amfitrions de la competició i actuals campions d'Europa, s'han hagut de sobreposar a un 0 a 3 i han necessitat la pròrroga per superar els argentins per 7 a 5.

En una segona semifinal més igualada del previst, el Reus ha hagut de patir per desfer-se del Concepción. Els argentins sempre han portat la iniciativa en el marcador i els roig-i-negres han hagut de reaccionar a la represa per igualar un duel que s'havia posat molt coll amunt. Àlex Rodríguez ha forçat la pròrroga amb dos gols decisius i en el temps addicional, el Reus s'ha acabat imposant gràcies a l'encert del capità Raül Marín, que ha transformat dues faltes directes.

En la primera semifinal, el Benfica ha superat l'altre representant argentí, l'Andes Talleres de Mendoza, per 7 a 4 i buscarà el seu segon títol de la seva història en aquesta competició. La final es disputarà dissabte, a partir de les 16.50, en directe per Esport3.

Anar al contingut