Marc Gasol
Marc Gasol
Bàsquet

El retorn a les pistes de Stephen Curry amarga un històric partit de Marc Gasol

Després d'onze partits tornava el base dels Warriors i amb 10 triples ha conduït el seu equip a la victòria davant un Grizzlies on Marc Gasol ha fet història com a màxim anotador de sempre de la franquícia

RedaccióActualitzat

Marc Gasol ha fet un molt bon partit aquesta matinada en la visita dels Grizzlies als Golden State. Però malauradament per a ell, el partit de Stephen Curry amb els Warriors ha estat excepcional. Gasol, amb 27 punts ha estat el màxim anotador dels de Memphis, però ha quedat lluny dels 38 de l'estrella dels Warriors.

Curry ha tingut un dia inspirat, especialment en els triples. N'ha anotat 10 de 13 intents. Amb aquests percentatges la victòria per als líders de la Conferència Oest ha estat prou còmoda, 141 a 128. Els Grizzlies cauen a l'últim lloc de la classificació de la Conferència Oest.

La bona notícia per a Marc Gasol ha estat que amb els seus 27 punts s'ha convertit en el màxim anotador històric de la franquícia de Memphis.

Victòria dels Jazz contra els Cavaliers 104 - 101

Ricky Rubio també ha tingut un paper decisiu en la victòria dels Jazz contra els Cavaliers. Un excel·lent partit en què ha fregat el triple doble. 16 punts 10 rebots i 8 assistències. Els de Utah han pogut neutralitzar l'efectivitat de Lebron James. L'estrella dels de Cleveland ha anotat 29 punts, però ha fallat en un moment decisiu. A falta de 30 segons no l'encerta en una penetració que hauria amenaçat el triomf dels Jazz.

També prou inesperada ha estat la derrota dels Spurs a Detroit 93-79. El base Ish Smith ha donat ritme als Pistons, que han sabut aprofitar els pobríssims percentatges dels de San Antonio en els llançaments de camp, especialment en els triples. N'han anotat 5 de 26 intents. 8 punts i 10 rebots per al gran dels Gasol. Tot i la derrota, els texans es mantenen tercers de l'Oest.

ARXIVAT A:
NBAMarc Gasol
Anar al contingut