El Reial Madrid trenca el malefici i guanya per primera vegada al camp del Borussia Dortmund (1-3)

En un estadi on no havia aconseguit guanyar mai en les sis visites anteriors, els blancs s'han imposat amb solvència a l'actual líder de la Bundesliga amb gols de Bale i un doblet de Cristiano en el seu partit 400

David CarballoActualitzat

El Reial Madrid ha trencat el malefici i a la setena ha sumat la seva primera victòria a Dortmund. En un estadi on no havia aconseguit guanyar mai en les sis visites anteriors, els blancs s'han imposat amb solvència a l'actual líder de la Bundesliga (1-3). Tot i el domini inicial dels locals, el Madrid ha estat molt efectiu i s'ha avançat en el marcador en el minut 17 amb un bon gol de volea de Gareth Bale, que ha rematat al fons de la porteria una centrada de Carvajal.

El conjunt de Zidane ha encarrilat el triomf només començar la represa. En el 49, Cristiano Ronaldo ha rematat al fons de la porteria una precisa centrada de Bale i ha marcat en el seu partit 400 amb la samarreta del Reial Madrid. El Dortmund ha reaccionat ràpidament i ha pogut reduir distàncies en el minut 54 per mitjà d'Aubameyang, el tretzè de la temporada. Amb l'1 a 2, els alemanys s'han revifat i han buscat amb insistència l'empat.

El Madrid ha patit, però ha resistit i ha estat capaç de donar el cop de gràcia en el minut 78. Ronaldo ha aparegut per fer la sentència definitiva amb un xut potent que ha entrat pel pal curt mal defensat pel porter Bürki. Aquest gol ha baixat completament els ànims de l'afició local i dels jugadors de Peter Bosz, que han acabat encaixant la segona derrota en dues jornades i es compliquen l'accés als vuitens de final, sobretot després del triomf del Tottenham al camp de l'APOEL (0-3) amb "hat-trick" de Harry Kane.