El Reial Madrid tasta la seva pròpia medecina encaixant dos gols al camp del Sevilla en els últims minuts (2-1)

La ratxa de partits consecutius sense perdre del Reial Madrid s'ha acabat al camp del Sevilla, en un partit que semblava tenir controlat. Aquesta vegada, però, els andalusos han pagat als madridistes amb la seva pròpia moneda amb dos gols en els últims minuts.

Daniel AlentoActualitzat

L'experiment tàctic de Zinedine Zidane, que davant del Sevilla ha estrenat una nova formació amb tres centrals (Varane, Sergio Ramos i Nacho), no li ha sortit bé a l'entrenador del Reial Madrid. El seu equip ha perdut 2-1  al camp del Sevilla. Els blancs, amb un partit pendent (van ajornar el duel contra el València per jugar el Mundial de Clubs), veuen reduit a 1 punt el seu avantatge sobre el segon classificat a la Lliga, el seu rival d'aquest diumenge, i a 2 respecte el tercer, el FC Barcelona. La ratxa de partits sense perdre consecutius del tècnic francès amb el Madrid s'ha tallat en 40.

Sergio Ramos ha estat titular al Sánchez Pizjuan. Després de l'enrenou d'aquesta setmana per la celebració del seu gol a la tornada dels vuitens de la Copa contra el Sevilla, el central no podia esperar una bona rebuda de la que va ser la seva afició. Però si dijous passat era només un sector de la grada qui l'insultava, aquest diumenge era tot l'estadi qui el xiulava cada vegada que tocava la pilota.

Aquest ambient tan hostil no ha afectat el capità del Reial Madrid ni els seus companys en els primers minuts, on han arribat amb velocitat a la porteria rival. Els blancs, però, no han creat ocasions clares i els sevillistes han passat a competir amb els visitants en velocitat i intensitat. La primera rematada a porta del partit ha estat un xut creuat de Cristiano Ronaldo en el minut 26 que ha aturat el porter Sergio Rico. La primera dels locals ha estat en el minut 34, obra de Nasri. El partit ha embogit amb els dos mig dels camps desapareguts. Cristiano ha rematat massa creuada una centrada de Karim Benzema en el minut 39.

El Sevilla ha augmentat encara més la seva intensitat en el començament de la segona part. En el primer minut de la represa Keylor Navas ha enviat a córner un xut de Franco Vázquez. Set minuts més tard, el porter ha tornat a intervenir davant una rematada de Ben Yedder. En el minut 64 Benzema ha enviat als núvols la primera ocasió madridista després de la represa. Tot seguit, Rico ha comés un penal absolutament innecessari sobre Carvajal. Vitolo ha intentat deixar en mal estat el punt de penal amb els seus tacs abans del xut de Cristiano Ronaldo, qui li ha llançat la pilota a l'esquena. Finalment, en el minut 66, el portuguès ha convertit la pena màxima en el primer gol de la nit.

L'equip andalús ha intentat donar un nou pas endavant per com a mínim igualar el gol encaixat. Les cames dels seus jugadors ja no estaven tan fresques però tot i això han empentat fins aconseguir l'empat en el minut 84, amb un gol en pròpia porta de Sergio Ramos defensant una falta lateral. La centrada de Vitolo després d'una errada de Casemiro no ha trobat rematador en el minut 87. I ja en el temps de descompte, Stevan Jovetic ha fet a la contra el definitiu 2 a 1. El montenegrí, arribat en el mercat d'hivern, va marcar en el seu debut amb el Sevilla a la Copa i ho ha tornat a fer en el seu primer partit de Lliga. En totes dues ocasions, contra el Reial Madrid.