Dos jugadors del Darüssafaka intenten barrar el pas a Sergi Llull (EFE)

El Reial Madrid supera el Darüssafaka amb un gran primer quart de Sergi Llull; el Baskonia fa un pas enrere a l'Eurolliga

Sergi Llull ha demostrat la seva immensa qualitat en un primer quart pletòric davant del Darüssafaka. Ell ha trencat el matx davant d'un rival totalment sorprès per la seva actuació.

Sergi Llull (26 punts, 8 assistències, 6 de 8 en triples), MVP de la Copa del Rei el passat cap de setmana, ha demostrat el seu bon moment de forma anotant 19 punts en el primer quart en el triomf del Reial Madrid a l'Eurolliga davant del Darüssafaka (101-83). El base ha trencat el partit amb 4 triples consecutius en un primer període de somni on ha transformat 5 dels seus 6 llançaments de tres punts i els 2 de 2 punts que ha intentat.

En el segon quart l'equip de David Blatt ha passat a defensar en zona. El Reial Madrid ha patit fins que ha trobat la manera de donar pilotes interiors a Othello Hunter (14 punts, 5 rebots). Amb Llull descansant a la banqueta, el base visitant Brad Wannamaker (15 punts, 5 rebots, 4 assistències) ha començat a deixar-se veure. Els turcs han recuperat una mica de terreny. L'entrada en joc d'Anthony Randolph (13 punts) els ha frenat. Al descans el marcador era de 53 a 37.

En el tercer quart ha arribat la reacció del Darussafaka amb els triples de James Anderson (18 punts), Scottie Wilbekin i Birkan Batuc, però el Madrid ha fet pagar cares als turcs les seves errades. A l'últim període els dos equips s'han dedicat a intercanviar cistelles, circumstància que ha aprofitat el madridista Trey Thompkins (14 punts, 4 de 6 en triples) per millorar la seva estadística. Els de Pablo Laso han superat els 100 punts amb un triple espectacular de l'home de la nit, Llull. Amb aquesta victòria respecte el ara novè classificat, el Reial Madrid no només manté el seu liderat sinó que a més amplia a 9 la seva ratxa de victòries consecutives a Europa.

Pas enrere del Baskonia

El Baskonia ha cedit terreny en la classificació de l'Eurolliga després de la seva derrota a la pista de l'Anadolu Efes (96-85). Els turcs han construït el seu avantatge abans del descans desactivant en defensa el base Shane Larkin i amb la intimidació del pivot Bryan Dunston (15 punts, 7 rebots, 5 taps). En el tercer quart Sito Alonso ha ordenat els seus jugadors una defensa en zona davant els problemes que el causava el base rival, casualment un ex de l'equip basc, Thomas Heurtel (21 punts, 11 assistències). La seva tàctica ha quedat destrossada amb 4 triples, dos de l'ex de la Penya Brandon Paul (14 punts) i els altres dos de l'ex del Barça Deshaun Thomas. A l'últim quart, els rebots ofensius dels turcs han impedit un acostament del Baskonia que ara es vuitè de la classificació, superat precisament per l'Anadolu Efes