El Reial Madrid s'espera a l'aparició de Llull en l'últim quart per superar el Maccabi de Tel Aviv

Els israelians han dominat els tres primers quarts, fins que Sergio Llull ha fet revifar el Madrid en l'últim quart. Davant un bloc més organitzat, el Maccabi ha estat víctima de la seva pròpia anarquia.

Daniel AlentoActualitzat

El Reial Madrid ha apurat molt per sumar la seva dotzena victòria en disset jornades de lliga regular a l'Eurolliga. A casa, davant del Maccabi de Tel Aviv (80-75), els jugadors blancs han estat dominats els tres primers quarts. El caràcter de Sergio Llull (13 punts), una vegada més, ha donat als madridistes el triomf a l'últim quart. Els israelians queden amb 6 partits guanyats, un menys que el FC Barcelona Lassa.

El Maccabi de Tel Aviv ha començat el matx perdent 3 pilotes en els seus 3 primers atacs. Els madridistes s'han avançat 5 a 0 abans que el base Andrew Goudelock (18 punts) sumés els primers punts visitants. Inexplicablement, els jugadors de Pablo Laso no han aprofitat aquest mal començament del seu rival i, després d'encaixar un parcial de 0 a 11 s'han trobat amb un desavantatge de 6 punts, 12 a 18, que s'ha reduït a 5, 16 a 21, al final del primer quart.

El Reial madrid ha començat el segon quart més agressiu aconseguint un parcial de 7 a 0 trencat per un triple de Quincy Miller. Rudy Fernández  (14 punts, 5 assistències) ha assumit el liderat dels de casa, aportant intensitat i anotació. Els punts de l'escorta madridista han rebut la resposta de la ma de Goudelock. Els israelians, tot i el seu mal percentatge en el llançament de camp, han mantingut el frec a frec en el marcador gràcies als seus rebots ofensius. Al descans el resultat ha estat de 37 a 36.

El Maccabi ha perdut uns minuts Goudelock per un problema muscular en el començament del tercer quart, i tot i això ha firmat un parcial de 4 a 12 en els primers minuts del període. Els 4 punts blancs han estat obra de Felipe Reyes, que intentava sense èxit fer reaccionar els seus companys. El Madrid s'ha trobat 10 punts a sota, 43-53. Un triple de Sergio Llull ha estat balsàmic per treure l'equip de la seva crisi i tancar el tercer quart només 3 punts a sota, 53 a 56.

A l'últim quart ha aparegut el Reial Madrid, carregant primer el joc en atac sobre Gustavo Ayón (14 punts) fins que Llull ha assumit el comandament ajudat a la intendència pel jove Luka Doncic (10 punts, 11 rebots, 8 assistències). Dos triples més del base menorquí han avançat els blancs, 67-66. Amb 4 punts d'avantatge a 1 minut i mig del final, Othello Hunter ha errat dos tirs lliures que podien haver sentenciat. Una errada que un anàrquic Maccabi no ha sabut aprofitar.