Mario Hermoso, a la roda de premsa després de l'entrenament de l'Espanyol (rcdespanyol.com)
Espanyol

El Reial Madrid es planteja recuperar Mario Hermoso en el mercat d'hivern

El central madrileny té una clàusula de rescissió de 40 milions d'euros però en les negociacions per al seu traspàs Florentino Pérez va estipular que l'entitat madridista podria recuperar el jugador per una quantitat molt menor: 7,5 milions.

Actualitzat

El bon rendiment de Mario Hermoso en aquest inici de temporada amb l'Espanyol està despertant l'interès d'alguns clubs en el seu fitxatge. Entre ells, el del Reial Madrid, que s'està plantejant recuperar el central madrileny en aquest mercat d'hivern.

Hermoso, que va arribar al conjunt blanc-i-blau la temporada passada procedent del Reial Madrid, té una clàusula de rescissió de 40 milions d'euros però en les negociacions per al seu traspàs Florentino Pérez va estipular que l'entitat madridista podria recuperar el jugador format al seu planter per una quantitat molt menor: 7,5 milions.

Hermoso, que acaba de ser convocat per primera vegada amb la selecció espanyola, va assegurar ahir en roda de premsa que ara mateix només està centrat a seguir gaudint amb l'Espanyol i que no es planteja marxar del conjunt de Rubi. Tot i això, la direcció esportiva del club blanc-i-blau ja treballa per si cal fitxar un recanvi a un dels centrals més cotitzats del mercat.

NOTÍCIES RELACIONADES
Anar al contingut