Eurolliga

El Regal Barça deixa escapar la victòria a Madrid (85-83) i comença amb derrota el Top 16 de l'Eurolliga

Una veritable llàstima. El Regal Barça va caure a la pista del Reial Madrid a l'inici del Top 16 (85-83). Després d'un inici espectacular dels blaugranes, que van arribar a tenir un màxim avantatge de dotze punts, el conjunt blanc va escurçar distàncies al segon quart. Van arribar al descans amb un ajustat 40-45. A la represa, la igualtat i l'emoció van ser màximes, i tot es va decidir en uns minuts finals d'infart, en què els madridistes van estar més encertats en el llançament per endur-se el triomf.

L'euroBarça va tenir el partit sota control 32 minuts, i Laporta va veure des de la llotja com Navarro va ser altre cop el líder dels blaugranes, amb 21 punts. Però, en els últims vuit minuts del matx, va encaixar un 23-13. La defensa del Madrid es va imposar a l'atac blaugrana i l'equip, perfectament dirigit per Sergi Llull, es va endur la primera victòria del Top 16 per dos punts, 85-83.

Rebot i contraatac era la fórmula de Xavi Pascual per guanyar a Vistalegre. Des de l'inici i amb molta concentració, el Regal Barça va dominar fins als dotze punts, 5-17. El Barça es va carregar de personals al segon quart, i el Madrid va reaccionar des de la línia de tirs lliures. Els del Palau, però, amb Basile trencant la zona, van saber refredar un partit nerviós fins al 56-64 amb un altre bàsquet de tres de Jaka Lakovic, en el minut 30. El Regal Barça tenia la victòria encarrilada, però no va poder respondre a l'última estirada blanca (9-0) amb 18 punts de Bullock i Llull. El conjunt blanc es va imposar en els moments decisius i no va deixar escapar la victòria. L'únic consol per al Barça és que la derrota va ser molt ajustada, cosa que podria ser decisiva en cas de necessitar el "basket average".