Zubizarreta
Zubizarreta anirà a la ciutat de Nova York
Futbol

El president del València deixa plantat el Barça per l'enrenou mediàtic i no assisteix a una reunió per Jordi Alba

Aquest dijous havia de tenir lloc una reunió en un restaurant de Barcelona entre el president del València, Manuel Llorente, amb el vicepresident del Barça, Josep Maria Bartomeu, i el director esportiu Andoni Zubizarreta. L'objectiu: parlar del traspàs de Jordi Alba. Finalment no hi ha hagut reunió perquè Llorente, en arribar al restaurant, ha vist tanta expectació mediàtica que se n'ha anat sense ni baixar del taxi.

Actualitzat
Aquest dijous havia de tenir lloc una reunió en un restaurant de Barcelona entre el president del València, Manuel Llorente, amb el vicepresident del Barça, Josep Maria Bartomeu i el director esportiu, Andoni Zubizarreta. L'objectiu: parlar del traspàs de Jordi Alba. Ara bé, finalment no hi ha hagut reunió perquè Llorente, en arribar al restaurant, ha vist tanta expectació mediàtica que se n'ha anat sense ni baixar del taxi.

Davant la plantada de Llorente, Zubizarreta i Bartomeu han aprofitat per fer un dinar de feina amb d'altres directius del Barça, com el directiu Manel Arroyo i el cap de comunicació del club Xavi Martín.

En sortir del restaurant, tant Bartomeu com Zubizarreta s'han trobat amb una sorpresa. Han rebut una multa d'aparcament al parabrisa del cotxe per falta de comprovant horari.

Per la seva banda, Llorente ha optat per reunir-se amb Mediapro i l'Espanyol.
NOTÍCIES RELACIONADES
Anar al contingut