Barça

Villa es desfà en elogis cap a Jordi Alba: "És un jugador espectacular"

Ja és sabut que el Barcelona desitja incorporar Jordi Alba a les seves files i avui ha estat David Villa qui s'ha desfet en elogis cap al lateral valencianista, de qui ha dit que és "un jugador espectacular" que "qualsevol equip voldria tenir ara mateix en les seves files".

Actualitzat
Ja és sabut que el Barcelona desitja incorporar Jordi Alba en les seves files i avui ha estat David Villa qui s'ha desfet en elogis cap al lateral valencianista, de qui ha dit que és "un jugador espectacular" que "qualsevol equip voldria tenir ara mateix en les seves files".

 "Jordi ha jugat d'extrem tota la vida, però s'ha adaptat a la posició de lateral de forma increïble. Té una projecció ofensiva i unes condicions físiques espectaculars, i tindrà una trajectòria impressionant perquè només té 21 anys", ha afegit.

Per primera vegada, el punta blaugrana s'ha pronunciat sobre l'adéu de Pep Guardiola, el tècnic que el va portar al Barça: "Pep s'ha guanyat el dret a decidir el que vol fer amb el seu futur. Ja va explicar les seves raons i cal respectar-les. Òbviament, ens hauria agradat seguís, però si hi ha una persona al món que pot cobrir el buit que deixa Guardiola en el barcelonisme aquest és Tito Vilanova".


NOTÍCIES RELACIONADES
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut