Barça

El president de l'Arsenal, Peter Hill-Wood, assegura que el Barça és lluny de fitxar Cesc Fàbregas

Després que l'Arsenal ha rebutjat l'última oferta del Barça per Cesc, d'uns 32 milions d'euros més variables, les converses entre els dos clubs han quedat aparcades fins dilluns. Els "gunners" exigeixen 45 milions d'euros per alliberar el seu capità i sembla que no pensen variar la seva postura. Almenys així ho assegura el president del club londinenc, Peter Hill-Wood, que ha afegit més llenya al foc en unes declaracions al "Daily Star" on reconeix que el Barça encara és molt lluny de poder fitxar el migcampista d'Arenys. El serial Cesc continua.

Actualitzat
La possibilitat de veure Cesc Fàbregas de blaugrana aquest any es complica cada vegada més cada dia que passa. Almenys això és el que assegura el president de l'Arsenal, Peter Hill-Wood, en unes declaracions al diari anglès "Daily Star". Hill-Wood ha estat clar i contundent pel que fa al seu capità. "La seva oferta no s'acosta al que demanem; és molt senzill des del nostre punt de vista. Els hem dit el que volem i hi estem aferrats", ha insistit.

Sobre l'última oferta del Barça, que inclou un fix de 29 milions d'euros i diverses variables que arriben fins als 38, Hill-Wood ha afirmat que "el Barça està oferint variables que depenen de tota mena de coses fantasioses, però no hi estem interessats; volem que paguin el que val". Segons el màxim dirigent dels anglesos, de fet, demanar 45 milions d'euros no és gens exagerat si es mira el que es paga per altres jugadors que no són ni la meitat de bons que Cesc.

NOTÍCIES RELACIONADES
Anar al contingut