Barça

L'Arsenal rebutja l'última oferta del Barça per Cesc Fàbregas de 38 milions d'euros

L'estira-i-arronsa del Barça i l'Arsenal per Cesc Fàbregas continua. Segons ha informat Sky Sports, la directiva del club "gunner" va rebutjar dijous l'última oferta presentada pel conjunt blaugrana per aconseguir el fitxatge del jugador d'Arenys valorada en 38 milions d'euros. Una delegació del Barça, amb el vicepresident, Josep Maria Bartomeu, al capdavant, ha fet avui a Londres l'enèsima oferta per Cesc, en una reunió amb el president executiu del club "gunner", Ivan Gazidis. L'intent ha estat inútil, ja que l'Arsenal no es mou de la xifra de 45 milions que demana per deixar marxar el jugador de tornada cap a Barcelona. El "cas Cesc" continua, doncs, en punt mort. El migacmpista s'ha entrenat amb el seu equip, però no jugarà el proper amistós.

Actualitzat
La proposta del Barça segueix sent inamovible, 29 milions d'euros fixos, més sis en variables i tres més del futur sou del jugador. Per tant, set milions d'euros separen encara les postures dels dos clubs.

Mentre l'estira-i-arronsa entre els dos clubs continua, Cesc Fàbregas va participar dijous en l'entrenament a porta oberta que va fer l'Arsenal però no s'ha desplaçat a Lisboa on aquest dissabte el seu equip juga un partit amistós davant el Benfica.

Arsène Wenger: "Vull que Cesc es quedi"

Sobre l'absència de Fàbregas a la llista pel partit davant el Benfica, l'encara tècnic del català, Arsène Wenger, ha dit que el jugador acaba de sortir d'una lesió i que no té res a veure amb la seva possible sortida. Wenger s'ha refermat, a més, en la seva opinió: vol que Cesc es quedi. "Bé, no vull parlar més del fitxatge de Cesc perquè fa tres anys que en parlo a cada roda de premsa i, per tant, no crec que hi hagi gaire cosa més a afegir. Sempre he estimat Fàbregas i vull que es quedi: bàsicament és això.", ha expressat.




NOTÍCIES RELACIONADES
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut