Hoquei herba

El Polo s'acomiada de l'Eurohockey en caure contra el Reading per 0-1

El Polo ha estat eliminat als vuitens de final de l'Eurohockey en caure davant el Reading per 0-1. Jonty Clarke ha estat l'autor de l'únic gol del partit al minut 32, però l'heroi dels anglesos ha estat el porter Nick Brothers, que ha aturat tres penals córner. L'eliminació del Polo, que va acabar tercer a l'edició de l'any passat, deixa com a únic representant català l'Egara, que va vèncer divendres l'An der Alster alemany per 4-2 i que diumenge buscarà la classificació per a les semifinals davant l'Hamburg.

La gran actuació del porter Nick Brothers, que ha aturat tres penals córner, i un gol de Jonty Clarke han esvaït les il·lusions del RC Polo de Barcelona davant el Reading anglès, en partit dels vuitens de final de l'Eurohockey, que es disputa a Hamburg.

Els catalans, tercers a l'última edició, han quedat eliminats del torneig malgrat els seus desesperats intents per perforar la porteria adversària. Ni els llançaments de l'internacional argentí Mario Almada ni les internades de Kiko Fàbregas han acabat amb èxit. En tot moment s'han topat amb la inspiració de Brothers, el gran protagonista del partit.

El Polo ha tingut la darrera oportunitat a l'últim minut, quan Jonathan Fröschle ha llançat un penal córner, però de nou s'ha topat amb un infal·lible Brothers.

Després d'aquesta derrota, l'únic equip català que continua en competició és l'Egara, que en la primera jornada es va imposar al Club An der Alster alemany per 4-2 i que aquest diumenge a partir de les dotze del migdia buscarà classificar-se per a les semifinals davant l'equip amfitrió, l'Hamburg.