Josep Maria Bartomeu ha homenatjat els esportistes que van participar en els Jocs de Rio
Barça

El Palau Blaugrana acull la presentació de les nou seccions amateurs del Barça

En l'acte, presidit per Josep Maria Bartomeu, hi han assistit uns 1.200 esportistes dels nou esports no professionals del club: atletisme, voleibol masculí, voleibol femení, hoquei herba, hoquei gel, patinatge, rugbi, bàsquet femení i bàsquet en cadira de rodes

Actualitzat

El Palau Blaugrana ha acollit aquest dilluns la presentació de les nou seccions amateurs del Barça en un acte presidit per Josep Maria Bartomeu i on han assistit uns 1.200 esportistes dels nou esports no professionals del club: atletisme, voleibol masculí, voleibol femení, hoquei herba, hoquei gel, patinatge, rugbi, bàsquet femení i bàsquet en cadira de rodes.

El president del Barça, acompanyat pel vicepresident de l'àrea social, Jordi Cardoner, i el directiu responsable de les seccions amateurs, Oriol Tomàs, ha rebut un bany de multituds al costat dels esportistes, amb qui s'ha fet la foto oficial de la temporada 2016-17. 

Bartomeu ha aprofitat l'acte per destacar la importància que tenen les seccions amateurs per a l'entitat. "Volem que cada dia més gent del món s'adoni que hi ha una força al Barça, que també sou vosaltres", ha assegurat en el seu discurs. Bartomeu també s'ha compromès a fer que "a poc a poc" es vagin incorporant més esports amateurs dins de l'estructura del club.  

Finalment, l'entitat blaugrana ha volgut homenatjar els set esportistes que van participar en els Jocs Olímpics de Rio de Janeiro: Raquel González, Yulimar Rojas, Xavi Porras i Ilias Fifa (atletisme); Pol Pla i Joan Losada (rugbi), i Miki Delas (hoquei herba).

Anar al contingut