Nàstic
La visita al Mirandés ha portat el primer triomf de la temporada per al Nàstic (@NASTICTARRAGONA)

El Nàstic supera el Mirandés amb un gol de Muñiz i obté el primer triomf a la Lliga (0-1)

L'equip tarragoní segueix cuer de Segona Divisió, a cinc punts de la salvació, però aquest resultat l'omple de confiança abans de rebre el Getafe dissabte que ve

Lluís CervellóActualitzat

El Nàstic ha estrenat el compte de victòries el dia en què estrenava l'equipació de color blau. Ha calgut esperar 13 jornades per veure imatges d'alegria de l'equip tarragoní al final d'un partit. Els de Vicente Moreno han estat superiors a un Mirandés que, amb quatre derrotes seguides, passa a ser un rival directe en la zona baixa de la classificació.

Àlex López ha tingut l'ocasió més clara del Nàstic a la primera part, però s'ha entretingut massa quan podia rematar des de la frontal de l'àrea petita. Això passava al minut 20, i al 25 ha estat Juan Muñiz el que ha mirat de sorprendre amb una rematada que ha pogut aturar el porter Sergio Ortiz.

La nota negativa de la primera meitat ha estat la lesió de Cordero, que ha hagut de ser substituït per Cristian Lobato.

El conjunt tarragoní només ho ha passat malament durant els primers deu minuts del segon temps. El Mirandés ha pogut marcar amb una rematada de Salinas que ha sortit a fora per molt poc. Però quan semblava que el partit es complicava, una contra ben conduïda entre Àlex López i Ferran Giner l'ha culminat Juan Muñiz. Tercer gol a la Lliga de l'asturià, que d'aquesta manera marcava davant del seu exequip.

Dos minuts després del gol, Álex Ortiz ha pogut empatar amb una rematada molt ajustada. Però el Nàstic s'ha fet fort en defensa i ha passat poques angúnies.

El Nàstic continua cuer, amb la zona de salvació a cinc punts de distància. Dissabte que ve rebrà la visita del Getafe al Nou Estadi. L'equip madrileny és, precisament, un dels equips que estan cinc punts per sobre dels tarragonins.