Segona Divisió

El Nàstic rep el Còrdova amb la necessitat de guanyar per arribar a les vacances de Nadal fora del descens

El Nàstic s'ha proposat arribar a les vacances de Nadal fora de la zona de descens. Per aconseguir-ho, el primer repte serà guanyar aquest dissabte el Còrdova, que arriba al Nou Estadi en plena forma i amb la mirada posada en l'ascens a Primera Divisió. Jorge D'Alessandro, que no podrà comptar amb els lesionats Powell i Arzu, ha explicat que el seu equip ha de tenir la màxima motivació i sortir a jugar com fins ara. El partit l'oferirà en directe el canal Esport3, a partir de les sis de la tarda.

Actualitzat
Sense Powel i Arzu, que no tornaran a jugar fins al gener, el Nàstic necessita guanyar el Còrdova per tenir opcions d'arribar a l'aturada de Nadal fora del descens, un objectiu que es troba ara mateix a tres punts. Les dues darreres jornades del 2011 poden servir per endolcir les vacances després de molt de patiment acumulat.

"Només pensem en guanyar els dos partits, aquesta és la nostra meta", ha assegurat Jorge d'Alessandro, que espera una reacció del seu equip després de la derrota encaixada la setmana passada contra el Recreativo, la primera amb ell a la banqueta grana.

Per aquest dissabte, el mateix dia del Reial Madrid Barça, D'Alessandro apel·la al recolzament de l'afició al Nou Estadi per treure el partit endavant. "Els que vinguin a veure'ns a l'estadi no els defraudarem", ha reconegut.

Mairata serà titular en l'eix de la defensa, en què acompanyarà Àlex Ortiz. El principal dubte es troba a la punta d'atac, on Viguera, Peragón i Adrián Luna es disputen dues places. Tot apunta que l'uruguaià començarà a la banqueta. Luna, però, s'ha quedat al final de l'entrenament practicant faltes directes, una assignatura pendent que algun dia ha de donar els seus fruits.
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut