Vicente Moreno
Vicente Moreno seguint el partit des de la seva àrea

El Nàstic paga car un error en defensa i encaixa la primera derrota de la temporada a Elx (1-0)

El Gimnàstic de Tarragona ha rebut un gol de Sergio León en el minut 43 i encaixa la primera derrota de la temporada a Elx. Un error en defensa ha passat factura als grana, que no han sabut reaccionar a la segona part.

El Nàstic ha començat mostrant-se sòlid en defensa al Martínez Valero. De la Espada i Jean-Luc han intentat sorprendre Javi Jiménez. Per contra, Álex Moreno també ha buscat la porteria de Reina enviant la pilota fora. Passada la mitja hora de partit, els homes de Rubén Baraja s'han anat aproximant a la porteria grana amb perill, com amb el xut potent de Mandi, que ha blocat bé Reina. A dos minuts del descans ha aparegut Sergio León per aprofitar un espai a la defensa i rematar de cap la pilota al fons de la porteria dels grana. Amb el gol, el Nàstic s'ha descol·locat i l'Elx ho ha intentat aprofitar sense èxit fins al descans.

La segona part no ha estat prolífica per a cap dels dos equips. Al Nàstic no li han sortit les coses bé, ni ha inquietat el rival, un Elx que ha defensat amb la pilota. Amb el xiulet final, l'Elx ha atrapat a punts (7) un Nàstic que arribava amb la moral alta per les dues victòries consecutives que havia sumat i la classificació a la Copa del Rei. La setmana que ve, els grana rebran el Mallorca.