Futbol

El Nàstic de Tarragona s'entrena en zona d'ascens directe

Els tarragonins s'exerciten a porta tancada després de la victòria de dimecres passat contra l'Osasuna, que els situa com a segons en la classificació

Javier GarcíaActualitzat

El Gimnàstic de Tarragona no perd la concentració i segueix treballant per mantenir-se en la zona d'ascens directe a la Lliga BBVA. Els jugadors de Vicente Moreno s'han entrenat aquest matí a porta tancada, amb poc més de 12 hores de diferència respecte a l'últim partit, en què s'han endut la victòria clau davant l'Osasuna per 1 gol a 0.

El club tarragoní està pendent del que farà el Leganés, el tercer a la classificació, que ha de jugar aquest dijous el seu partit davant l'Oviedo. L'equip asturià és el novè de la Lliga i encara té opcions d'entrar en la zona de "play-offs". El partit d'aquesta nit és vital per a tots dos equips.

A falta de dues jornades perquè acabi la Lliga regular, el Nàstic visitarà el Lugo diumenge vinent (jornada unificada a les 20 hores) en un moment de la temporada molt tranquil per al club gallec, situat a la meitat de la taula i sense opcions ni de baixar ni de pujar de categoria. El gran partit per al club català, però, arribarà en l'última jornada, en què rebran ni més ni menys que el líder, l'Alabès. Amb l'estret marge de punts que hi ha entre els tres primers classificats, podria ser un partit decisiu per determinar els dos equips que arribin a la Primera Divisió sense passar per l'infern dels "play-offs".

NOTÍCIES RELACIONADES
VÍDEOS RELACIONATS
ÀUDIOS RELACIONATS
Anar al contingut