Naranjo celebra el gol de la victòria del Nàstic (@LaLiga)

El Nàstic guanya l'Osasuna i dormirà en posició d'ascens directe a Primera (1-0)

Els granes s'han imposat a l'Osasuna en un partit molt tàctic i treballat des del primer minut fins a l'últim al Nou Estadi amb un solitari gol de falta de José Naranjo

Jordi FargasActualitzat

Pas endavant del Nàstic, que torna a dormir en posició d'ascens directe a Primera Divisió. Els granes s'han imposat a l'Osasuna en un partit molt tàctic i lluitat des del primer minut fins a l'últim. La pressió de tots dos equips amb la intenció de recuperar ben aviat la possessió de la pilota cada cop que la perdien ha fet que cap dels dos disposés d'opcions clares de gol, tot i que durant la primera hora de partit els de Vicente Moreno han controlat molt més el joc.

Quan quedava un quart d'hora per al final l'Osasuna ha fet un pas endavant per buscar el gol de la victòria, però el Nàstic ho ha aprofitat per sortir en alguna contra perillosa, una de les quals ha acabat en una falta perillosa a prop de l'àrea dels navarresos. El xut de falta, a càrrec de José Naranjo, s'ha convertit en l'únic gol del partit. Una rematada enganxada al pal davant de la qual no ha pogut fer res Nauzet Pérez. Sisè gol en sis jornades de Naranjo, i el Nàstic, tot esperant els partits d'aquest dijpus, és segon en la classificació a un punt del líder, l'Alabès, i amb dos d'avantatge sobre el tercer classificat, el Leganés.