Rea és el líder indiscutible del Mundial i busca consolidar-se a casa de les Ducati
Superbike

El Mundial de Superbikes, des d'Itàlia, a Esport3

Aquest cap de setmana es podrà seguir pel canal Esport3 la cinquena cita de la temporada, que es disputarà a Imola. Les Ducati, amb Chaz Davies intentaran seguir amb l'hegemonia en aquest circuit i apropar-se al líder del Mundial, Jonathan Rea

Joan CaubetActualitzat

Aquest cap de setmana tornen les superbikes al circuit italià d'Imola, és la cinquena reunió de la temporada. Imola és a pocs quilòmetres de la fàbrica Ducati. Les motos italianes s'hi han imposat en 15 ocasions, les dues últimes, la temporada passada, gràcies a Chaz Davies, tercer en el mundial.

Aquest cop li cal, més que mai, repetir un doblet per acostar-se al líder del campionat, el nord-irlandès Jonathan Rea, que ha vençut 7 de les 8 curses disputades aquest any. El pilot de Kawasaki sempre ha acabat al podi. I, com sempre, el català Jordi Torres, amb BMW, i el valencià Xavier Forés, amb Ducati, lluitaran per entrar al podi.

Dissabte, a partir de les 10.30, els aficionats al motor podran seguir les sessions d'entrenaments oficials de les categories de superbikes i supersport, i la primera cursa de la categoria reina s'emetrà, en directe, a partir de les 13.00. Diumenge, a les 11.30, s'emetrà la cursa de supersport i, a les 13.00, la segona de superbikes.

Les dues jornades es podran veure íntegrament per la web i l'app d'Esport3.

 

Anar al contingut