Imatge dels aiguats que han afectat Sant Llorenç des Cardassar (EFE)
Esports

El món de l'esport es solidaritza amb les víctimes de les inundacions de Mallorca

Esportistes, clubs i entitats mostren el seu suport a les víctimes de les inundacions de Mallorca a través de les xarxes socials

Actualitzat

Els forts aiguats que ha patit l'illa de Mallorca en les últimes hores ha deixat un balanç d'almenys 10 víctimes mortals i un nen desparegut. Davant la tragèdia que ha afectat especialment el municipi de Sant Llorenç des Cardassar, les mostres d'afecte han arribat de seguida a través de les xarxes socials.

El tenista Rafa Nadal ha estat dels primers a reaccionar i ha ofert les seves instal·lacions per allotjar els afectats. També ha mostrat el seu suport als afectats el RCD Mallorca, que ha fet un minut de silenci abans de l'entrenament d'aquest dimecres i ha anunciat que també farà un minut de silenci en els partits que es disputin aquest cap de setmana. A les mostres de suport s'hi han afegit altres clubs, com el Futbol Club Barcelona, el Reial Madrid i la Reial Federació Espanyola de Futbol.

I el seu company d'esport, Roger Federer també li ha enviat un missatge:

Els esportistes mallorquins han estat els primers a reaccionar i mostrar el seu suport a les víctimes. El jugador de l'Espanyol Sergi Darder, veí d'Artà, on s'ha registrat una víctima mortal per les inundacions, ha mostrat el seu condol a través de les xarxes:

També des de la localitat d'Artà, el ciclista Enric Mas ha reaccionat a través de Twitter amb un desig de força:

 

El jugador de bàsquet Rudy Fernández també ha reaccionat amb una imatge a les xarxes socials:  

 

Un altre jugador del Reial Madrid que ha reaccionat als fets amb tristesa ha estat el futbolista Marco Asensio, que ha traslladat el seu condol als amics i familiars de les víctimes:

 

El jugador de bàsquet Álex Abrines, la ciclista Mavi García i el triatleta Mario Mola també han fet arribar els seus missatges d'ànim als afectats a través de les xarxes socials:

NOTÍCIES RELACIONADES
Anar al contingut