Tenis

Rafael Nadal fa de voluntari en les tasques de neteja per ajudar els afectats per les inundacions de Mallorca

Una cinquantena de persones han passat aquesta nit a les instal·lacions esportives del tenista manacorí, que s'ha desplaçat fins a la població de Sant Llorenç per col·laborar en les tasques de neteja i reparació

Actualitzat

Rafael Nadal ha ofert les instal·lacions del complex esportiu que té a Manacor, el Rafa Nadal Sport Center i la Rafa Nadal Academy, a tots els afectats per les inundacions que hi ha hagut a Mallorca la nit passada.

En un comunicat a les xarxes socials, el tenista manacorí mostra les seves condolences a les famílies de les víctimes mortals. La nit passada, el centre esportiu de Rafael Nadal ja va allotjar cinquanta persones, i és que les seves instal·lacions esportives són a pocs quilòmetres de Sant Llorenç, la població més afectada pels aiguats.

El tenista manacorí, número 1 del rànquing mundial, no només ha ofert les instal·lacions de la seva acadèmia, sinó que ell mateix s'ha traslladat fins a la localitat de Sant Llorenç per ajudar en les tasques de neteja i reparació pels desperfectes provocats pels aiguats de la passada matinada en una fotografia feta per Jordi Cotrina que ràpidament s'ha fet viral a través de les xarxes socials.

ARXIVAT A:
Rafa Nadal
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut