Futbol

Mercat de fitxatges per a la temporada 2017-18 (12-18 de juny)

Segueix les últimes informacions i els rumors del mercat de fitxatges per a la temporada 2017-18

Actualitzat

15/06/17

L'Arsenal vol tres francesos: el "Telegraph" afirma que Arsène Wenger ja està pensant en els possibles substituts d'Alexis Sánchez, Mesut Özil i Lucas Pérez, en cas que deixin l'equip anglès, encara que hi ha esperances d'aconseguir renovar-los (sobretot al xilè). Els escollits serien tres francesos: Kylian Mbappe, Alexandre Lacazzette i Thomas Lemar.

El Barça segueix Bernardeschi: el diari "Sport" explica que l'extrem de la Fiorentina és una opció pels blaugranes. L'italià té un preu d'uns 40 milions d'euros, i també ha rebut l'interès del Bayern de Munic i la Juventus, encara que els últims s'haurien decantat per Douglas Costa.

Morata podria ser del United la setmana que ve: el davanter del Reial Madrid podria completar el seu traspàs al Manchester United a principis de la setmana vinent, segons el "Mirror". Mourinho s'ha fixat en l'espanyol després de l'intent fallit de fitxar Griezmann i el cost de l'operació seria d'uns 75 milions d'euros.

A John Terry li plouen les ofertes: després de 17 temporades al Chelsea, Terry ja ha rebut 3 ofertes. A les propostes del West Brom i el Bournemouth, ara s'hi ha afegit la del Birmingham, de la Championship. L'entrenador dels "Blues", Harry Redknapp, ho va confirmar al "Talksport".

La Juventus pregunta per N'Zonzi: l'edició impresa de "La Gazzetta Dello Sport" assegura que els italians han contactat amb el Sevilla per fitxar el migcampista francès. Els italians oferirien 35 milions d'euros, encara que el seu entrenador, Massimiliano Allegri, va dir a "Sky Sport 24" que no és una petició seva.

 

14/06/17

El Sevilla, possible destí de Hatem Ben Arfa: "Le Parisien" indica que el jugador francès no accepta el rol secundari que té al PSG. Unai Emery no el vol i el jugador voldria anar al Sevilla, encara que cobrant prèviament la temporada que li queda de contracte amb el seu club actual.

Nolito reconeix ofertes: l'extrem del Manchester City vol canviar d'equip, i no va amagar que ha rebut diverses ofertes en declaracions a "Barramedia TV": "Hi ha interès del Sevilla, però també del Celta i altres equips". Tot i això, no creu que sigui fàcil: "Imagino que el City voldrà ingressar diners, pel que no depèn de mi".

Fabinho, reunit amb l'Atlètic: segons informa el diari "AS", el migcampista brasiler va sopar amb el seu agent, Jorge Mendes, i el conseller delegat de l'Atlètic de Madrid, Miguel Ángel Gil Marín. El club matalasser busca el substitut de Tiago, i ell hauria estat l'escollit. Fabinho ha estat un fix del Mònaco, amb 12 gols en 55 partits, i encara que fitxés per l'Atlètic podria seguir jugant amb l'equip francès cedit fins al gener, quan s'aixecarà la sanció de la FIFA.

Pep Guardiola tria lateral: després d'aprovar les baixes de Clichy, Sagna, Zabaleta i Navas, el Manchester City necessita laterals. El primer de la llista, assegura el rotatiu "The Sun", seria Kyle Walker. L'anglès és una peça fonamental al Tottenham, i ara vol estudiar ofertes. La del City seria d'uns 45 milions d'euros.

Víctor Valdés podria tornar a la Lliga: el Deportivo de la Corunya necessita un porter, i a la seva llista de candidats hi ha aparegut el nom de Víctor Valdés. El veterà porter (35 anys) no continuarà al Middlesbrough anglès, i "La Voz de Galicia" explica que el Deportivo l'intenta convèncer per tornar.

 

13/06/17

El Chelsea mira Insigne com a substitut de Hazard: "The Sun" publica en exclusiva que el Chelsea estaria interessat en fitxar Lorenzo Insigne. L'extrem italià ha realitzat una gran temporada al Nàpols, i per això els anglesos estarien disposats a pagar uns 50 milions d'euros per ell. Aquesta operació es produiria en cas que Eden Hazard abandoni els 'blues'. El principal candidat a fitxar el belga és el Reial Madrid.

La Juventus mostra interès per Mahrez: segons el "Mirror", el jugador algerià ja ha comunicat al Leicester que vol canviar d'aires i té diversos equips al darrere. L'últim equip en interessar-se per l'extrem hauria estat la Juventus, encara que la seva prioritat continua sent Douglas Costa.

Borja Valero, a tocar del Milan: els italians estan sent els grans animadors del mercat fins ara. L'últim nom que s'ha publicat és el de Borja Valero, que segons el diari "Marca" està a un pas de firmar pels rossoneri. El preu estaria al voltant dels 10 milions d'euros.

Pastore vol deixar el PSG: "L'Équipe" explica que, de la mateixa manera que Verratti, l'argentí vol abandonar el conjunt francès. Pastore tindria ofertes dels dos equips de Milà sobre la taula, però en principi el PSG no té intenció de traspassar-lo.

L'agent de Morata confirma ofertes: en declaracions a "calciomercato.com", Juanma López, agent de Morata, ha reconegut les ofertes del Milan i el Manchester United. Sobre la primera, diu que "simplement era insatisfactòria", però sobre la del United admet que "és una opció molt interessant, ara la decisió recau sobre el Reial Madrid".

 

12/06/17

Claudio Ranieri podria tornar a entrenar a França: l'entrenador italià, informa "L'Équipe", es va reunir a París amb el president del Nantes, Waldemar Kita. El president va declarar al diari francès que el fitxatge del tècnic "és possible".

Douglas Costa, el primer a la llista de la Juventus: el diari italià "Tuttosport" diu que els italians estarien disposats a pagar entre 35 i 40 milions d'euros pel brasiler del Bayern, però també contemplen altres opcions com Di María (PSG) i Bernardeschi (Fiorentina).

El Liverpool s'afegeix a la lluita per Mbappé: el "Daily Mirror" explica que el francès continua sumant equips interessats en fitxar-lo. A la llista que formen Arsenal, Madrid, PSG, etc. s'hi ha de comptar ara el Liverpool. Segons el diari britànic, Jürgen Klopp ja ha contactat amb l'agent de la jove promesa.

Sandro s'apropa a l'Everton: el diari "Marca" assegura que Sandro Ramírez ha canviat la decisió de jugar a l'Atlètic de Madrid per acabar a l'Everton. Tot i haver passat la revisió mèdica amb els matalassers, el fet de no poder jugar fins el gener i l'oferta econòmica dels anglesos, que ingressarien una gran quantitat per Lukaku, ha fet que el jugador del Màlaga hagi rectificat i ja hagi estat negociant a Liverpool. Ara, l'Atlètic centraria els seus esforços amb Diego Costa, que vol abandonar el Chelsea i veuria amb molt bons ulls tornar a Madrid.

Anar al contingut