Diego Costa i Antonio Conte saludant-se (Reuters)
Futbol

Diego Costa, a punt de deixar el Chelsea: "L'entrenador no m'hi vol, hauré de marxar sí o sí"

El davanter hispanobrasiler admet que li agradaria tornar a l'Atlètic de Madrid però la prohibició de fitxar dels matalassers és per a ell un problema

Actualitzat

Després del partit que enfrontava Espanya i Colòmbia (2-2), Diego Costa va sorprendre amb unes declaracions explosives en zona mixta on assegurava que l'entrenador del Chelsea, Antonio Conte, no el vol: "Sóc jugador del Chelsea per contracte, però hauré de marxar sí o sí."

El jugador hispanobrasiler també va lamentar que l'entrenador italià l'hi comuniqués "amb un simple missatge" i que encara ningú més del club li hagi dit res sobre la qüestió: "Quan un entrenador no et vol, el que has de fer és marxar."

El nou equip de Diego Costa podria ser l'Atlètic de Madrid, on ja va jugar entre el 2010 i el 2014 (amb una cessió entremig al Rayo Vallecano). Tot i marxar al Chelsea, on ha marcat una mitjana d'un gol cada dos partits durant les últimes tres temporades, el davanter no ha oblidat els madrilenys i ara assegura que "m'estimo molt els companys de l'Atlètic i m'agrada viure a Madrid".

La complicació, però, és la sanció que arrossega l'Atlètic de Madrid, que li impedeix fitxar aquest estiu com a conseqüència de les irregularitats comeses en el fitxatge de menors. De manera que haurien de buscar altres fórmules que no acaben de convèncer Costa: "Hauria d'estar 4 o 5 mesos sense jugar, i això és molt difícil per a mi. A més, és any de Mundial i vull continuar anant amb la selecció, hi ha moltes coses per pensar. Necessito jugar, res més."

NOTÍCIES RELACIONADES
Anar al contingut