Nasri, un dels referents del Manchester City. (Foto: Reuters)

El Manchester City destrona el Chelsea (1-2) i jugarà la final de la FA Cup amb el Wigan

El Chelsea no ha pogut empatar amb el Manchester City a pesar del gol de Demba Ba, i el City s'ha emportat la victòria en la segona semifinal de la Copa d'Anglaterra (1-2). Els nois de Roberto Mancini han destronat l'actual campió de la Copa i guanyador de les quatre de les últimes sis edicions del torneig. El Manchester City tornarà a Wembley per disputar la final amb l'Spanish Wigan, que té un peu i mig a l'Europa League la pròxima temporada.

El Chelsea no ha pogut empatar amb el Manchester City a pesar del gol de Demba Ba, i el City s'ha emportat la victòria en la segona semifinal de la Copa d'Anglaterra (1-2). Els nois de Roberto Mancini han destronat a l'actual campió de la Copa i guanyador de les quatre de les últimes sis edicions del torneig. El Manchester City tornarà a Wembley per disputar la final amb l'Spanish Wigan, que té un peu i mig a l'Europa League la pròxima temporada.

El gol de Nasri, al minut 35 de la primera part, i el de Kun Agüero amb un remat de cap, en la segona, han portat l'equip de Mancini a marcar una clara diferencia en el marcador. Tot i que Benítez no s'ha rendit durant el partit, i ha tret a Fernando Torres per buscar la remuntada, el gol de Demba Ba ha estat insuficient. El Chelsea s'ha quedat a les portes de l'empat i Robert Martínez, entrenador del Wigan, no s'enfrontarà a un tècnic espanyol a l'altra banqueta a la gran final, que es jugarà l'11 de maig a Wembley.

La decepció per als homes de Benítez ha sigut doble, primer perquè no han arribat a la final, i segon perquè les opcions de salvar la temporada han desaparegut. Al Chelsea només li queda l'Europa League per maquillar la temporada, que se les veurà amb el Basilea durant les semifinals.