Primera Divisió

El Màlaga assalta El Madrigal i referma les seves aspiracions europees (0-2)

El Vila-real continua més pendent de la Champions que de la Lliga. Si la setmana passada ja va perdre per 3 a 0 contra l'Almeria, l'equip groguet ha tornat a caure per segona jornada consecutiva. Aquesta vegada ha estat a El Madrigal i davant d'un Màlaga que comença a creure que pot acabar la Lliga en posicions europees. Duda ha inaugurat el marcador en el minut 37 i quan faltaven cinc minuts per al final, Eliseu ha fet la sentència definitiva quan els locals jugaven en inferioritat per la lesió de Marcos Senna.

El duel amb ànsies europees entre el Vila-real i el Màlaga ha caigut del costat andalús. Adrian ha estat el primer a avisar, però ha rebut la resposta de Diego López. Per als de Pellegrini ho han provat Capdevila, amb un xut que ha sortit alt, i Nihat, que no ha pogut superar l'estirada de Goitia. En la primera part, però, el Màlaga és el que s'ha trobat més còmode sobre el camp. Eliseu ha estat a punt de marcar en una jugada i al minut 37 ha arribat el 0-1. L'ha fet Duda, després d'un bon retall i d'un xut que ha entrat, tot i que Diego López ha pogut tocar la pilota.

El més actiu a l'hora de buscar la reacció en la represa ha estat Giuseppe Rossi, però entre les aturades de Goitia i la falta d'encert en alguna rematada, ha quedat clar que no era el dia del Vila-real. L'esforç fet contra l'Arsenal ha passat factura i el pitjor per als de la Plana Baixa ha estat la lesió de Marcos Senna, que ha deixat el seu equip amb inferioritat perquè Pellegrini ja havia fet els tres canvis. I cinc minuts abans del final, el Màlaga ha fet la sentència definitiva. Luque ha iniciat un ràpid contraatac i la seva centrada de la mort l'ha rematat Eliseu. Amb aquest resultat, el Vila-real podria perdre la quarta posició, mentre els andalusos se situen de forma provisional en zona UEFA i es confirmen com l'equip revelació de la temporada.