Madrid

El Madrid, obligat a guanyar avui el Múrcia, de Segona B, al Bernabéu

Després de l'empat a un de l'anada contra el Múrcia, el Reial Madrid està obligat a guanyar avui per passar ronda. Karim Benzema i Pedro León són les apostes ofensives de José Mourinho, que també ha confirmat com a titulars Casillas i Canales, entre d'altres. En canvi, el tècnic ha deixat fora de la convocatòria perquè descansin Pepe, Carvalho, Khedira i Özil. Cristiano Ronaldo, que sí que serà al Bernabéu però començarà des de la banqueta, ha estat molt criticat pel gest tècnic, l'anomenada "espaldinha", que a l'Atlètic de Madrid han considerat una humiliació. Mourinho, que també ha demanat el suport del públic del Bernabéu, ha sortit en defensa de Cristiano.

Actualitzat
Mourinho ho ha defensat justificant que aquesta acció forma part de l'espectacle del futbol. Entén que qualsevol acció del futbolista portuguès genera elogis i crítiques. Per això recorda que uns altres com Ronaldinho o Zlatan Ibrahimovic ja van fer la mateixa acció sense rebre el mateix tracte que el seu jugador. "Uns altres ho han fet abans i era fantàstic, era màgia espectacular", ha assegurat. "El que la Lliga necessita, el que al món del futbol li agrada i els nens somien fer són aquest tipus de coses, però per a uns és fantàstic i per a uns altres no".

Pel que fa al que és estrictament esportiu, quatre titulars indiscutibles de Mourinho com els portuguesos Pepe i Carvalho i els alemanys Khedira i Özil veuran des de la graderia el partit davant el Múrcia, i altres com el portuguès Cristiano Ronaldo i els argentins Ángel di María i Gonzalo Higuaín ho faran des de la banqueta. El tècnic madridista aposta per les rotacions per a la Copa del Rei, i com ha confirmat en roda de premsa el seu desig és que juguin "els espanyols" i que siguin els que mostrin a la resta de la plantilla la importància que té la competició.

Són baixes per al partit de Copa per lesió Dudek, David Mateos, Fernando Gago i Kaká, més Ezequiel Garay, que avui ha tornat a la dinàmica de grup, una vegada superada la luxació de la ròtula dreta que es va fer a la pretemporada.

La principal novetat és el retorn de "Lass" Diarra, descartat des que no va jugar el partit d'anada a La Condomina. Un gest que no va agradar a Mourinho, que des de llavors no l'havia citat. La llista de convocats la formen: Iker Casillas, Adán, Jesús, Arbeloa, Sergio Ramos, Raúl Albiol, Marcelo, Mahamadou Diarra, Lass, Xabi Alonso, Granero, Canales, Pedro León, Di María, Álex, Cristiano Ronaldo, Benzema i Higuaín.
NOTÍCIES RELACIONADES
Anar al contingut