Els jugadors del Porto celebren el triomf davant del Lleida
Hoquei patins

El Lleida Llista Blava cau davant del Porto a la Copa Continental

L'equip lleidatà s'ha inclinat davant el subcampió d'Europa i no jugarà la final de la Copa Continental

El Porto ha tirat de contraatacs i llançaments exteriors per començar dominant l'actual campió de la Copa de la CERS, però el porter del Lleida, Lluís Tomàs, ha malbaratat tots els intents fins que Rafa Costa l'ha superat en el minut 8. Al 0 a 1 s'hi ha afegit una falta directa, tres minuts més tard, que ha transformat Elder Nunes per fer pujar el segon gol al marcador. Però el Lleida, que mai abaixa els braços i que és especialista en remuntades, ha reaccionat en el minut 15 amb un gol de Roberto di Benedetto. L'1 a 2 l'ha tornat a entrar en el partit i la lluita continuada l'ha portat fins a l'empat a 2, obra de Maxi Oruste, poc abans del descans.

En la represa, el Porto ha recuperat la iniciativa i el Lleida ho ha pagat amb un gol a la seva porteria, de Gonçalo Alves, en el minut 5. Un xut llunyà, que ha esquivat la bona defensa lleidatana. Després, en el minut 11, ha arribat la jugada de talent de Rafa Costa, que ha driblat tots els jugadors rivals que ha trobat al pas fins a superar Lluis Tomàs. La resposta del Lleida ha estat gairebé immediata. Maxi Oruste, en una jugada de crac, ha robat una pilota i després de passar-se-la entre les cames, ha fet el 3 a 4 al porter català del Porto, Carles Grau. Tampoc s'ha fet esperar la reacció de l'equip portuguès. L'ha fet Rafa Costa a la mitja volta aprofitant una passada de Nunes.

Maxi Oruste ha tingut l'oportunitat, en un llançament de falta directa, de fer un nou acostament, però ha fallat i el 3 a 5 els ha deixat fora de la final. El duel català a les banquetes entre Guillem Cabestany i Albert Folguera se l'ha endut el tècnic del Porto.