Leo Messi sortint de declarar en una imatge d'arxiu (Reuters)
Barça

El judici a Messi i el seu pare per frau fiscal es trasllada a l'Audiència Provincial

El jutjat ordinari de Gavà que fins el moment portava el cas s'inhibeix en favor de la màxima autoritat judicial de Barcelona

Actualitzat

El fiscal havia demanat traslladar la causa a l'Audiència Provincial i, amb aquest pas, el següent moviment del procés serà el judici oral, on finalment Leo Messi haurà de presentar-s'hi tot i que el seu pare va assumir tota la responsabilitat.

Mentrestant la fiscalia disposa de tres dies per acabar de decidir-se si presenta un escrit d'acusació en contra Leo Messi, ja que en un primer moment va demanar l'arxivament de la causa contra el davanter blaugrana després que ingressés 5 milions d'euros, la quantitat defraudada més els interessos derivats. Jorge Messi, per la seva banda, s'enfronta a 22 mesos de presó i és que va declarar davant del jutge que tots els moviments de diners que podrien haver provocat el frau van ser cosa seva. L'advocacia de l'estat, en canvi, s'ha mostrat inflexible i considera, des del primer dia, que Leo Messi va participar activament en el delicte contra la Hisenda Pública i, per tant, exigeix que vagi a judici.

 

NOTÍCIES RELACIONADES
Anar al contingut