Philippe Coutinho va marcar un golàs ara fa dues temporades.
Futbol

El "Hat-trick Espanyol" busca els 10 millors gols per commemorar el partit 100 a Cornellà-el Prat

El programa "Hat-trick Espanyol" celebrarà el partit número 100 de l'equip blanc-i-blau a l'estadi de Cornellà-el Prat d'una manera especial: recollint en un vídeo els 10 millors gols marcats a l'estadi. Per fer aquesta selecció, us demanem la vostra participació: envieu el vostre suggeriment al Twitter del programa: @htespanyol i/o fent servir el "hashtag" #100partitsCornellàE3; o bé entrant al Facebook del "Hat-trick Espanyol" i deixant el vostre comentari amb el gol preferit, dins el post en què us demanem la vostra participació.

Actualitzat

Raquel Mateos

Va encarar un u contra u, va fer gala de la seva habilitat per la banda esquerra i va marcar un dels gols més recordats pels aficionats de l'Espanyol a Cornellà-el Prat. Per als més de 26 mil que hi eren i per a tots els que el van veure per televisió. Parlem de Coutinho i del seu gol davant el Rayo Vallecano, fet, a més a més, en el minut Dani Jarque (etern 21), i que va encarrilar una golejada per recordar (5-1) ara farà dos anys. Aquest és només un dels grans gols que han viscut els pericos al seu estadi i que el "Hat-trick Espanyol"  tornarà a recordar diumenge que ve amb la col·laboració dels espectadors del programa i d'Esport 3.

 

I és que el camp de Cornellà complirà 100 partits aquesta setmana en l'enfrontament del conjunt blanc-i-blau contra l'Elx (jornada 27). Una trajectòria que ha viscut grans moments, com la inauguració de la nova casa perica un 2 d'agost del 2009. Era un partit contra un dels grans d'Europa, el Liverpool, amb Dani Jarque sobre la gespa i amb el braçalet de capità. Luis García va ser l'encarregat de fer el primer gol de la història de l'estadi. D'entre els jugadors que han passat per la plantilla de l'Espanyol, n'hi ha molts que segueixen a la memòria perica pel seu carisma i d'altres per l'aportació especialment en forma de gols en grans partits. Álvaro Vázquez, per exemple, va fer un gol de cap a l'etern rival, el F. C. Barcelona, al minut 85 de partit, va fer pujar l'empat al marcador de Cornellà (1-1) i va provocar l'èxtasi total.

 

Aquests i d'altres futbolistes tornaran a ser protagonistes al "Hat-trick Espanyol" diumenge que ve en un vídeo que recollirà els 10 millors gols, els més cantats, els més viscuts pels pericos i els espectadors del programa, que amb les seves propostes ens ajudaran a fer memòria. Per fer arribar els vostres suggeriments, podeu fer un tuit mencionant el compte de Twitter del programa @htespanyol i/o fent servir el hashtag #100partitsCornellàE3; o bé entrant al Facebook del "Hat-trick Espanyol" i deixant el vostre comentari amb el gol preferit, dins el post en què us demanem la vostra participació.

Anar al contingut