Segona Divisió

El Girona visita l'Alcorcón (18.00) amb la intenció de ser a fora l'equip dels partits a casa

Després de vèncer i convèncer en la darrera jornada de Lliga, davant l'Osca, a casa, el Girona vol confirmar lluny de Montilivi les bones sensacions dels partits en camp propi -en l'única sortida, l'equip va ser derrotat, 2-0, pel Nàstic-. La febre del porter, Dani Mallo, podria propiciar el debut de Roberto Santamaría, arribat aquest estiu, i que acaba de recuperar-se d'una lesió. Als gironins els preocupa especialment el mal estat del terreny de Santo Domingo, i Raül Agné ha confirmat que, per mantenir el bon to de l'equip, farà alguns canvis en l'onze titular.

Actualitzat
Raül Agné espera un partit "complicat", però confia que el seu equip mostri la "mentalitat i l'ambició" necessàries per endur-se la victòria. Sobre el mal estat del terreny de joc on haurà de jugar aquesta tarda, el tècnic dels gironins creu que "és un fet que condiciona qualsevol partit, sobretot per als equips que intenten jugar a futbol". "L'Alcorcón té la força amb què jugàvem en el nostre primer any a Segona A, és un equip solidari. De l'únic que estic segur és que ens ho posaran molt difícil. Com sempre, hi anem a guanyar i, per fer-ho, haurem d'anar per feina", ha explicat l'entrenador, conscient que, per tornar de Santo Domingo amb alguna cosa positiva, els blanc-i-vermells hauran de suar.

Sobre el més que acceptable rendiment dels de Montilivi a la Lliga -6 punts de 9 possibles-, Agné no vol que hi hagi un clima d'eufòria. "La Lliga no s'acabarà ara. Efectivament hem fet sis punts de nou, amb molt bones sensacions, i tenim la sort que ens surten les coses, però a vegades això no passa."

Un rival en adaptació

L'Alcorcón s'està tot just adaptant a la categoria. Després de tres partits, ha aconseguit sumar una victòria, precisament a casa, davant la Ponferradina (2-0), una contundent derrota la setmana passada davant per 4-1 a Las Palmas i un empat al camp de l'Albacete en jornada inaugural és, de moment, el seu balanç. L'equip de Juan Antonio Anquela podrà comptar amb tots els seus efectius, excepte els lesionats Fernando Sales i Paco Montañés. L'equip madrileny juga per segona vegada aquesta setmana, després del partit de Copa, dimecres, a casa davant la Ponferradina. Va vèncer als penals.

Possibles alineacions:
Alcorcón:
Manu Herrera, Nagore, Javi Hernández, Ángel Sánchez, Samuel, Mora, Anuarbe, Carlos Martínez, Quini i Borja.
Girona: Roberto Santamaría, Jose, Serra, Migue, Moha, Chechu, Ángel, Dorca, Jandro, Peragón i Kiko Ratón.
Àrbitre: Piñeiro Castro (col·legi asturià).
Anar al contingut