Segona Divisió

El Girona remunta dos gols en contra a l'Alcorcón i recupera la segona posició (3-2)

El Girona aconsegueix remuntar dos gols en contra davant l'Alcorcón i recupera la segona posició amb l'ascens directe a Primera Divisió. Els homes de Rubi han encaixat dues dianes en la primera part que semblaven sentenciar un partit amb domini inicial per part dels madrilenys. En la segona, el conjunt blanc-i-vermell ha fet tres gols que els mantenen amb el somni de Primera.

El Girona aconsegueix remuntar dos gols en contra davant l'Alcorcón i recupera la segona posició amb l'ascens directe a Primera Divisió. Els homes de Rubi han encaixat dues dianes en la primera part que semblaven sentenciar un partit amb domini inicial per part dels madrilenys. En la segona, el conjunt blanc-i-vermell ha fet tres gols que els mantenen amb el somni de Primera.

Pocs minuts després del xiulet inicial hi ha hagut una falta a la frontal de l'àrea gironina que l'Alcorcón no ha sabut transformar amb èxit. Era la primera jugada perillosa d'un conjunt madrileny que començava amb força. Els homes de Bordalás començaven pressionant molt amunt i les errades defensives han condemnat ben aviat el Girona. Tot i que Felipe Sanchón ha generat dues ocasions amb cert perill, la primera desviada per Laguardia i la segona enviant un xut massa desviat a la porteria de Manu, el conjunt de Rubi ha encaixat el primer gol en el minut 24. Oriol Riera aprofitava una errada de comunicació entre Ricky i Dani Mallo. Tres minuts més tard, era el mateix jugador qui aconseguia el segon aprofitant, de nou, una errada de David Garcia que deixava el gol en safata a un Oriol Riera que davant Dani Mallo enviava la pilota al fons de la porteria des de l'escaire. Dos xuts a porta de l'Alcorcón que es transformaven en els dos gols de la primera part.

El segon gol feia molt mal al Girona, que no mostrava capacitat de reacció. En el 42, David Garcia abandonava el terreny de joc per un fort cop a la zona lumbar. Ion Vélez l'ha substituït en un intent de posar pólvora al terreny de joc.

Els 9.205 espectadors que avui omplien Montilivi tenien l'esperança que, en la segona part, el Girona capgirés el marcador. Els homes de Rubi no sortien gaire centrats, els nervis es notaven i arribaven en forma de protestes i targetes, una a Jose, que es perdrà el pròxim enfrontament amb el Jerez. L'Alcorcón es desplegava bé en les contres, Abraham rematava a l'esquerra de Dani Mallo, just set minuts després de l'inici de la segona. Oriol Riera fallava el 0 a 3 i tenia l'ocasió més clara per al conjunt de Pepe Bordalás. En el 14 de la segona part, jugada polèmica. Penal claríssim de Camil sobre Felipe Sanchón. Piñeiro Crespo no l'assenyala i, en canvi, acaba mostrant la targeta groga al de Sant Boi.

En el 63 arribava la remuntada. Gol del Girona, jugada amb rebots dins l'àrea madrilenya que finalment Richy aprofitava per enviar al fons de la porteria després de cinc rematades. Els gironins arribaven un altre cop a l'àrea de l'Alcorcón i Migue acabava rematant davant d'un Manu que l'aconseguia tapar. Montilivi era una olla de pressió. En el 76, el gol d'Acuña posava la igualada al marcador, xut creuat amb el qual superava Manu. El Girona havia aconseguit treure's la pressió de sobre, tornava a generar més ocasions, i se situava més a prop d'anotar el tercer. La remuntada se segellava en el 83 gràcies a un xut fort de Gerard Bordas que aprofitava el refús de la defensa madrilenya.

Quatre minuts abans del final, expulsió de Laguardia en una acció amb dubtós penal que l'àrbitre assenyalava falta fora de l'àrea. Xiulet final i el Girona, gràcies a la remuntada, tornava a recuperar la segona posició amb l'ascens directe al somni de la Primera Divisió.