Girona

El Girona ja pensa en el partit contra el Xerez i els aficionats ja fan cua per continuar donant suport a l'equip

Moment dolç el que està vivint el Girona en aquest últim tram de la temporada, on el somni de Primera va prenent forma en cada jornada. Els jugadors veuen com el seu treball sobre la gespa es correspon amb la resposta entusiasta d'una afició que també vol viure l'aventura de l'ascens. L'equip ha tornat als entrenaments amb la tranquil·litat d'haver recuperat la segona plaça, que els dóna l'ascens directe a Primera.

Actualitzat
Moment dolç el que està vivint el Girona en aquest últim tram de la temporada, on el somni de Primera va prenent forma en cada jornada. Els jugadors veuen com el seu treball sobre la gespa es correspon amb la resposta entusiasta d'una afició que també vol viure l'aventura de l'ascens.

L'equip ha tornat als entrenaments amb la tranquil·litat d'haver recuperat la segona plaça, que els dóna l'ascens directe a Primera. La pletòrica remuntada contra l'Alcorcón ja és història. Ara toca pensar en el Xerez. Queden cinc jornades perquè s'acabi la Lliga i els gironins depenen d'ells mateixos.

A les oficines de Montilivi els aficionats ja fan cua per comprar entrades per al partit de dissabte contra el Xerez.

El Girona està de moda i també els seus jugadors, que han rodat un espot per a TV3 i Esport3 pels llocs més emblemàtics de la ciutat, com la catedral i el pont d'en Gómez.
NOTÍCIES RELACIONADES
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut