Barça

El futur de Gerard Deulofeu quedarà definit en els pròxims deu dies

El Barça té la potestat de repescar-lo per 12 milions d'euros, però necessita el consentiment del jugador si el vol revendre a un altre club

Actualitzat

Gerard Deulofeu té deu dies per decidir el seu futur. El Barça té la potestat de repescar-lo, però necessita el consentiment del jugador si el vol revendre a un altre club.

De moment, l'extrem de Riudarenes està disputant l'europeu sub-21 amb la selecció espanyola, però té al cap el mundial de l'any vinent a Rússia i és conscient que, per rebre la trucada de Julen Lopetegui, ha de ser protagonista en el seu club la temporada que ve. "En el meu cas em vull menjar el món, vull anar cap amunt. Estic molt content del meu pas pel Milan, he estat feliç i és el que buscava", ha confessat.

Deulofeu destaca el Milan perquè ni al Sevilla ni en dues etapes a l'Everton les coses no li han sortit com esperava. El seu futur ha de quedar escrit en deu dies. El Barça ja fa temps que es va definir: pagarà els 12 milions d'euros per recuperar-lo, però el jugador, conscient que amb el trident jugar al Barça és gairebé una quimera, de moment, no mou fitxa perquè no es vol tornar a equivocar.

"He canviat molt com a jugador i com a persona. Soc molt més madur, tinc molta més paciència, ser el que s'ha de fer en cada moment. He canviat molt i m'ho prenc tot d'una altra manera", explica. Fins al punt que Albert Celades li ha donat els galons de capità de la sub-21.

NOTÍCIES RELACIONADES
VÍDEOS RELACIONATS
ÀUDIOS RELACIONATS
Anar al contingut