Handbol

El Fraikin Granollers s'imposa a l'Anaitasuna en un partit marcat pel record de Martí Batallé i Xavi Pocurull (28-25)

El club vallesà ha tingut un sentit homenatge cap al jugador del júnior i l'exjugador que van perdre la vida en un accident de trànsit el passat dilluns

Actualitzat

El Palau d'Esports s'ha omplert en el primer partit del Fraikin Granollers després de la mort en accident de trànsit del jugador de l'equip júnior Martí Batallé i de l'exjugador Xavier Pocurull. Homenatge sentit de l'afició i del club vallesà i missatge d'ànim cap els altres dos ocupants del cotxe sinistrat, Pau Navarro i Òscar Oller, jugador i exjugador del club, respectivament, que s'estan recuperant a l'hospital.

El xiulet inicial ha donat pas a l'esport i el Fraikin Granollers ha sortit a fer tot el possible per arrodonir l'homenatge amb una victòria davant l'Anaitasuna, que no els ho ha posat gens fàcil. Els d'Antonio Rama han fet tot el que han pogut per deixar les emocions en el vestidor en un partit igualat des del començament, 15-14 al descans.

A la represa, l'equip català ha fet un pas endavant i ha desencallat lleugerament el marcador. Domini del Fraikin Granollers davant del conjunt navarrès, que ha volgut evitar encadenar la tercera derrota en tres jornades de la Lliga Asobal. Els vallesans han guanyat confiança en el segon temps, tant en atac --amb els gols d'Adrià Figueras, 6 de 9; Mamadou Ghassama, 5 de 7; de Vukasin, 4 de 7, i d'Edgar Pérez, 4 de 5-- com en defensa. L'efectivitat sota els pals de Marc Guàrdia, que ha deixat assegut a la banqueta "Bombom" Almeida, també ha estat decisiva per sumar els dos punts (28-25) i tornar a escalar a la part alta de la classificació.

El proper dimecres, el Granollers visita la complicada pista de l'Ademar de Lleó en jornada avançada de l'Asobal perquè l'equip castellà disputa la Champions d'handbol.

 

ARXIVAT A:
BM Granollers
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut