Barça

El FC Barcelona, satisfet amb la decisió judicial que finalment permetrà portar estelades a la final de Copa

El club celebra la decisió final del jutge i reitera el seu compromís amb la defensa de la llibertat d'expressió dels seus socis i aficionats. El Barça, però, no retirarà el recurs presentat.

Actualitzat

El club blaugrana ha mostrat, en un comunicat, la seva satisfacció per la decisió judicial que finalment permetrà l'exhibició de banderes estelades a la final de la Copa del Rei que es disputa aquest diumenge a Madrid, entre el FC Barcelona i el Sevilla FC, a l'estadi Vicente Calderón (en directe per TV3, 21.30). 

El Club celebra que la decisió del jutge permeti, aquest diumenge, la lliure expressió de símbols i banderes legals als socis i aficionats blaugrana, però no retirarà el recurs presentat. 

El Barça, a més, mostra en el comunicat la seva preocupació "perquè es puguin produir situacions com les que s'han viscut des de dimecres i que representen un intent d'atemptar a la llibertat d'expressió i, a més, no contribueixen a afavorir el que sempre ha estat i ha de ser una festa del futbol i de l'esport".

NOTÍCIES RELACIONADES
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut