Barça

El FC Barcelona no recorrerà la sanció de la UEFA per l'exhibició d'estelades a la final de la Champions

El club, tot i considerar la sanció injusta, ha decidit no presentar cap recurs per no entrar en una confrontació directa amb Platini, segons fonts oficials del club. El Barça no renuncia, però, a que es revisi la sanció perquè hi ha altres mecanismes per fer-ho

Actualitzat

El FC Barcelona ha decidit no recórrer per via judicial la sanció de 30.000 euros que li ha posat la UEFA per l'exhibició d'estelades durant la final de la Lliga de Campions a Berlín, segons fonts oficials del club. 

Els serveis jurídics han estudiat el cas i consideren més convenient buscar una revisió a travès del diàleg. Això significa que parlaran directament amb la UEFA i amb Platini, encara que això signifiqui pagar la multa en primera instància. El Barça no vol entrar en una confrontació directa amb el president de la UEFA, Michel Platini, i prefereix seguir vies més diplomàtiques per no tensar relacions de cara al futur. Des del club es remeten al comunicat que ja van fer en el seu dia sobre el cas, i expliquen que hi ha altres mecanismes per demanar la revisió a més de la via jurídica.

NOTÍCIES RELACIONADES
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut