El FC Barcelona goleja l'Eibar (6-1) amb un pòquer de gols de Leo Messi

Leo Messi ha protagonitzat una autèntica exhibició golejadora i el Barça manté el seu començament immaculat de lliga

Daniel AlentoActualitzat

El FC Barcelona ha golejat l'Eibar al Camp Nou (6-1) per firmar un inici de Lliga impecable que l'ha situat com a líder en solitari de la Lliga amb 15 punts sumats en 5 jornades, 17 gols a favor i 2 en contra. Leo Messi ha fet 4 dels gols de l'equip i ja suma 9 aquesta lliga. Als blaugrana, amb 6 variacions en el seu 11 titular respecte el partit anterior i un dibuix tàctic diferent (4-2-3-1), els ha costat entrar en joc.

Marc-André Ter Stegen ha salvat l'equip en una arribada en solitari de Sergi Enrich en el minut 3, i en el 9 ha enviat a córner un xut d'Inui. Però en la seva primera arribada clara, els d'Ernesto Valverde s'han avançat en el marcador. En el minut 20 Alejandro Gálvez ha fet caure Nelson Semedo dins l'àrea, i Leo Messi ha transformat el penal en gol. En el minut 38, en un córner, servit per Denis Suárez, Paulinho ha fet de cap el 2 a 0, el seu segon gol en dos partits com a blaugrana.

Paulinho i Messi, la nova societat

Ja en la segona part, en el minut 49, una sortida arriscada de Dimitrovic davant Deulofeu ha evitat un nou gol del Barça. En el 53, Paulinho ha habilitat el contraatac de Messi deixant passar la pilota. El porter de l'Eibar ha aconseguit rebutjar el primer xut, però no ha pogut evitar el gol en la rematada posterior de Denis Suárez. Quatre minuts més tard, Enrich ha marcat pels bascos guanyant l'esquena a Gerard Piqué en una centrada des de la banda esquerra. La resposta barcelonista ha trigat molt poc a arribar.

En el minut 59, en un detall de qualitat, Messi ha anotat amb un toc subtil el 4 a 1, el seu 300 al Camp Nou. I en el 62, després d'una gran aturada de Ter Stegen, en la contra següent una passada de Paulinho ha donat pas al tercer gol de l'argentí. Valverde, amb el partit resolt, ha continuat amb les rotacions. Sergi Roberto ha entrat per Iniesta, Rakitic per Busquets i Aleix Vidal per Deulofeu. El Barça ha reduït les seves revolucions, però l'Eibar no ha abaixat els braços. En el minut 86 Ruben Peña ha xutat al pal. I una vegada més ha aparegut Messi, per firmar un pòquer aprofitant la passada de la mort de Vidal en el minut següent. Per l'Alabès, Charles encara ha tingut temps de xutar novament a la fusta abans del final.