Rajon Rondo i Chris Paul han protagonitzat una baralla (Reuters)
NBA

El debut de LeBron James a Los Angeles acaba amb derrota contra els Rockets i tangana

Houston ha guanyat per 115-124, amb 36 punts de James Harden, però el més inesperat és que la festa s'ha espatllat amb una baralla de consideració entre Chris Paul, Rajon Rondo i Brandon Ingram

Xevi BardoletActualitzat

L'Staples Center de Los Angeles, sempre majestuós, s'ha engalanat encara més per veure el debut de LeBron James amb els Lakers en temporada regular. I no era una estrena qualsevol. Es tractava d'enfrontar-se amb un dels millors equips de l'Oest, els Rockets, i amb un altre dels cracs de la lliga, James Harden.

Doncs bé, el jugador de la barba ha guanyat el partit i el duel individual a King James. Harden ha anotat 36 punts, amb un 5 de 10 en triples, ha capturat 7 rebots i ha repartit 5 assistències. I l'aler d'Akron ha patit, com la resta de companys, des del triple. 1 de 7 des de la distància, amb 24 punts, 5 rebots i 5 assistències.

Houston ha guanyat per 115-124, però el més inesperat és que la festa s'ha espatllat amb una baralla de consideració entre el base dels Rockets Chris Paul i els jugadors dels Lakers Rajon Rondo i Brandon Ingram. Hi ha hagut cops de puny i els tres jugadors han estat expulsats.

Segons derrota dels Lakers en dos partits i també derrota dels Spurs de Pau Gasol a Portland. 121-108 per als Blazers, amb 10 punts i 4 rebots del de Sant Boi en els 17 minuts jugats.

Anar al contingut