Waterpolo

Sabadell-Terrassa, derbi a la final de la Copa de la Reina de waterpolo

Els dos equips s'han classificat després de superar el CN Sant Andreu (8-10) i el CE Mediterrani (9-8) en unes semifinals molt equilibrades

Lluís CervellóActualitzat

Hi haurà un derbi a la gran final de la Copa de la Reina de Waterpolo: Sabadell - Terrassa. Pel Sabadell, defensor del títol, serà la dotzena final seguida. El Terrassa tornarà a optar al títol cinc anys després.

El CN Sabadell s'ha imposat al CN Sant Andreu (8-10) i s'ha classificat per a la final de la Copa de la Reina de waterpolo, que es disputa a la piscina Josep Vallès del CE Mediterrani, a Barcelona.

El Sabadell ha començat fort, amb un parcial de 0-3 en els primers minuts. Una diferència que s'ha mantingut fins al descans (3-6). A l'inici del tercer quart, però, ha arribat la reacció andreuenca, amb un parcial que ha portat a arrencar l'últim període amb un resultat de 7 a 8.

Les vallesanes, però, no s'han deixat sorprendre i han fet valer la seva condició de favorites. Paula Leitón, autora de tres gols, ha destacat en l'equip de David Palma.

En la segona semifinal, el CN Terrassa ha sorprès l'amfitrió, el CN Mediterrani, i s'ha imposat per 9 a 8. Els dos equips s'han alternat el domini i no ha estat fins a l'últim quart que les egarenques s'han posat per davant en el marcador per primera vegada, i gràcies a un parcial de 4 a 1.