Umtiti en una imatge d'arxiu (@fcbarcelona)
Umtiti en una imatge d'arxiu (@fcbarcelona)
Barça

El central Samuel Umtiti es lesiona a l'últim entrenament del Barça abans del partit contra l'Atlètic

La lesió del francès tanca el debat sobre qui serà l'acompanyant de Piqué a l'eix de la defensa

Actualitzat

Samuel Umtiti s'ha lesionat a l'entrenament d'aquest dimarts al matí. El central francès s'ha fet una distensió del lligament lateral intern del genoll esquerre, i per culpa d'aquesta lesió serà baixa per al partit de dimecres al Camp Nou contra l'Atlètic de Madrid (22.00). Aquesta ha estat la notícia més destacada de l'últim entrenament abans del primer gran partit del FC Barcelona d'aquesta temporada.

El francès és un dels jugadors més utilitzats fins ara pel seu tècnic. Luis Enrique l'ha fet sortir en l'onze titular del Barça en 5 dels 7 compromisos oficials de l'equip. El club no ha fet públic cap termini de temps per a la seva recuperació. La baixa d'Umtiti dóna per tancat el debat sobre qui serà l'acompanyant a l'onze inicial de Gerard Piqué en el mig de la defensa davant l'Atlètic, si el francès o Javier Mascherano. Ara l'argentí té tots els números per ser titular.

L'equip havia treballat a consciència en l'entrenament d'aquest dimarts, quan falten poc més de 24 hores perquè l'Atlètic de Madrid visiti el Camp Nou. Després de les contundents golejades contra el Celtic de Glasgow a la Champions i el Leganés a la Lliga, els homes de Luis Enrique donen per tancada l'ensopegada amb l'Alabès, i res millor per demostrar-ho que oferir una victòria als aficionats que ompliran l'estadi davant d'un dels rivals més temuts, l'Atlètic de Madrid de Simeone (dimecres, 22.00),

Serà el partit on tres dels quatre "pichichis" de la competició domèstica es veuran les cares al terreny de joc: Leo Messi, Luis Suárez i Antoine Griezmann. L'altre és el bètic Rubén Castro. Messi ja ha marcat 21 gols a l'Atlètic en partits de Lliga. És un dels seus rivals preferits. Aquesta temporada, en les quatre primeres jornades, els del Cholo Simeone només n'han encaixat un. Són la defensa més segura. Luis Enrique ha comptat amb tots els homes disponibles i s'hi ha afegit Nili, del filial.

 

 

NOTÍCIES RELACIONADES
Anar al contingut