Barça

El Barça-Atlètic de Madrid del dimecres, el primer gran duel de la temporada

La primera jornada intersetmanal ens porta el primer duel entre aspirants al títol. El Barça, l'equip més golejador, intentarà superar aquest dimecres un Atlètic que només ha encaixat un gol en 4 partits

Actualitzat

Sense gairebé temps per digerir la quarta jornada de Lliga, que es tanca aquest vespre amb un Alabès-Deportivo, arriba la cinquena, que es jugarà des del dimarts i fins al dijous. El plat fort serà, sens dubte, el que lliuraran al Camp Nou el dimecres (22.00). El Barça, campió de les dues últimes Lligues, amb l'Atlètic de Madrid, l'últim equip que els va guanyar el títol als blaugranes, ara fa tres temporades.

Amb Luis Enrique i Diego Simeone a les banquetes, l'Atlètic no ha guanyat al Camp Nou. El balanç partit a partit és favorable als blaugranes, que, tot i això, tenen l'espina clavada de l'eliminació davant l'Atlètic de Madrid als quarts de final de la Lliga de Campions la passada temporada.

El partit arriba també amb els dos equips havent de recuperar terreny perdut respecte del Reial Madrid. El Barça sembla refet de l'accident davant l'Alabès (1-2). I amb els seus estilets, Luis Suárez i Messi, veient porta amb facilitat. Mentrestant, els de Simeone han resolt amb 9 gols les dues últimes jornades després de començar el campionat amb dos empats sorprenents: 1-1 a casa amb l'Alabès i 0-0 a Leganés. En la golejada a l'Sporting (5-0), Antoine Griezmann es va erigir en el gran protagonista amb dos gols i, com Suárez i Messi, ja en porta quatre en quatre jornades.

Els últims Barça-At.Madrid a l'estadi:

11/01/2015  Lliga 14/15 (18a jornada), 3-1  (Neymar, Suárez, Messi/Mandzukic)

21/01/2015 Copa 14/15 (Vuitens, anada), 1-0 (Messi)

30/01/2016 Lliga 15/16 (22a jornada), 2-1 (Messi, Suárez/Koke)

05/04/2016 Champions (Quarts, anada), 2-1 Suáres 2/Torres)

 

NOTÍCIES RELACIONADES
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut