Collantes ha fet el segon gol del Sabadell al Municipal de Palamós. (Foto: Pedro Salado / CES)
Futbol

El C. E. Sabadell tanca la pretemporada amb una victòria al camp del Palamós (1-3)

El Centre d'Esports Sabadell ha tancat la pretemporada amb una victòria contra el Palamós per 1-3. Els arlequinats han imposat la seva superior categoria contra un rival de la Tercera Divisió i han deixat el triomf encarrilat en la primera part. Edgar ha inaugurat el marcador en el minut 13, Collantes ha fet el segon poc abans de la mitja hora de joc i Sotan el tercer en el 37. Subi, poc abans del descans, ha reduït distàncies pel conjunt palamosí.

Actualitzat
El Centre d'Esports Sabadell ha tancat la pretemporada amb una victòria contra el Palamós per 1-3. Els arlequinats han imposat la seva superior categoria contra un rival de la Tercera Divisió i han deixat el triomf encarrilat en la primera part.

Edgar ha inaugurat el marcador en el minut 13, Collantes ha fet el segon poc abans de la mitja hora de joc i Sotan el tercer en el 37. Subi, poc abans del descans, ha reduït distàncies pel conjunt palamosí. En la represa, les ocasions de perill dels dos equips han disminuït i el resultat ja ha estat inamovible.
Anar al contingut