Lliga de Campions

El Bayern i el Porto parteixen amb avantatge per ser els primers classificats per als quarts de final de la Champions

Avui se sabran els dos primers equips classificats per als quarts de final de la Lliga de Campions. Sortiran dels enfrontaments Arsenal-Porto i Bayern-Fiorentina, amb la situació molt igualada en les dues eliminatòries. A Londres, els "gunners" intentaran remuntar el 2 a 1 de l'anada amb la sensible baixa per lesió de Cesc Fàbregas. I el Bayern de Van Gaal visita la Fiorentina amb la voluntat de fer valer el polèmic 2-1 aconseguit a l'Allianz Arena de Munic.

Actualitzat
L'Arsenal recupera el porter Almunia, però perd Cesc Fàbregas per al transcendental partit contra el Porto. 2 a 1 van guanyar els portuguesos en l'anada. Sota els pals dels anglesos va jugar el reserva Fabianski, que no va tenir una nit gaire afortunada. Aquest detall i el gol de Sol Campbell fan que Wenger estigui esperançat a capgirar l'eliminatòria. Compte, però, amb el Porto, que ha passat en les últimes 24 ocasions en què duia avantatge del partit d'anada jugat a casa.

A la Premier, l'Arsenal va guanyar aquest cap de setmana el Burnley per 3 a 1, partit on es va acabar de lesionar Cesc, i el Porto va empatar a 2 amb l'Olhanense. Per cert, el Porto ha perdut en les seves sis visites a camps londinencs.

La Fiore també busca remuntar

I a Florència, la Fiorentina tindrà la mateixa missió que l'Arsenal. Ha d'aixecar un 2 a 1 contra el Bayern de Munic. Els "viola" van fer un bon partit a Alemanya, on van caure en el tram final del partit jugant amb deu homes. Klose va marcar el gol de la victòria dels de Van Gaal. Aquest cap de setmana el Bayern va empatar a 1 al camp del Colònia i la Fiore va perdre a casa per 1 a 2 contra la Juventus. Aquest partit el xiularà l'àrbitre espanyol Undiano Mallenco.
Anar al contingut