Carlo Ancelotti ha deixat de ser l'entrenador del Bayern (Reuters)
Futbol internacional

El Bayern de Munic destitueix Carlo Ancelotti després de la derrota contra el PSG

El seu substitut en el càrrec de forma interina serà el francès Willy Sagnol, fins ara segon tècnic, que va ser exjugador del conjunt bavarès

Actualitzat

El Bayern de Munic ha destituït Carlo Ancelotti després de la derrota contra el PSG per 3-0 en la segona jornada de la fase de grups de la Lliga de Campions. El seu substitut en el càrrec de forma interina serà el francès Willy Sagnol, fins ara segon tècnic, que va ser exjugador del conjunt bavarès. Sagnol dirigirà l'equip en el pròxim partit de la Bundesliga contra l'Hertha de Berlín.

"El rendiment del nostre equip des de l'inici de la temporada no ha complert amb les expectatives. El joc a París va demostrar clarament que vam haver de treure conseqüències. Hasan Salihamidžić i jo li vam donar a Carlo una discussió oberta i seriosa i avui l'hem informat de la nostra decisió", ha confirmat Karl-Heinz Rummenigge, conseller delegat del Bayern.

El Bayern ocupa ara mateix la tercera posició de la classificació de la Bundesliga a tres punts del Borussia Dortmund i a un del Hoffenheim, però el seu joc irregular havia generat crítiques que han acabat amb la seva destitució.

NOTÍCIES RELACIONADES
Anar al contingut